Lähde: NiP havittelee NAVI Juniorin Daniil ”headtr1ck” Valitovia

headtr1ck

NiP yllätti eilen CS-maailman, kun se kertoi penkittäneensä Patrick ”es3tag” Hansenin. Nyt joukkue on huhujen mukaan kiinnostunut NAVI Juniorin Daniil ”headtr1ck” Valitovista.

Aleksib:n edustama NiP on jälleen muutamassa kokoonpanoaan, kun tällä kertaa es3tag sai lähteä. Tiimi on kaiken järjen mukaan AWP-pelaajan perässä, sillä REZin siirtyminen bossipeluriksi ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Lähteiden mukaan ninjat ovat kiinnostuneet Daniil ”headtr1ck” Valitovista, joka tunnetaan parhaiten NAVI Juniorista. NAVI kertoi syyskuussa avoimesti, että 18-vuotias ukrainalainen on myynnissä, joten sen kannalta kauppa on ihan mahdollinen.

NiPin kiinnostuksesta kertoi luotettu toimittaja Luís Mira, joka edustaa nykyisin Dexertoa. Ennen Dexertoa mies työskenteli HLTV.orgille, joten tietoa häneltä varmasti löytyy.

Aika näyttää, onko headtr1ck todella ninjojen uusi AWP-peluri vai nähdäänkö roolissa joku muu. Tulevaisuus on joka tapauksessa jännittävä, sillä rosterista löytyy potentiaalia haastaa aivan maailman kärkeä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: