NiP kuolemanotteluun – NAVI selvästi vahvempi

NiP

Aleksib:n johtama NiP koki toisen tappionsa BLAST.tv Paris Major 2023 -turnauksessa, kun NAVI naulasi taululle lukemat 16-9.

Ninjas in Pyjamas joutuu tukalaan tilanteeseen, sillä joukkue taistelee turnaushengestään seuraavassa matsissa. Tuon ottelun voitto ei kuitenkaan riitä, vaan tämän jälkeen pitää voittaa vielä yksi peli, jos haluaa päästä yleisön eteen taistelemaan tarunhohtoisesta pokaalista.

Päivän ottelussa NAVIa vastaan NiP oli aivan köysissä, sillä vastustaja oli vain yksinkertaisesti parempi. Overpass oli nimittäin alusta alkaen CIS-joukkueen käsialaa, kun s1mple, b1t ja kumppanit laittoivat ninjoille luun kurkkuun lukemin 16-9.

Kaikki on kuitenkin edelleen auki ja mahdollisuudet jatkoon ovat olemassa. Seuraavan kierroksen vastustaja ei vielä ole tiedossa, mutta näillä näkyminen joukkue välttäisi FaZen ja G2:n, mikäli molemmat voittavat matsinsa. Ottelu on joka tapauksessa luvassa vasta maanantaina 15.5. ja sen tarkemmat tiedot päivitetään CS:GO-ottelukalenteriin, kun ne julkaistaan.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: