NiP kuolemanotteluun – aussijoukkue parempi tiukassa väännössä

nip

Aleksib:n NiP joutuu tiukkaan paikkaan, kun australialainen Grayhound laittoi ninjat kuolemanotteluun ESL Pro Leaguessa.

NiPin taival ESL Pro Leaguessa alkoi maukkaasti, kun brassijoukkue paiN kaatui avauskohtaamisessa. Toisessa ottelussa seinä tuli kuitenkin vastaan, kun FaZe oli selvästi parempi lukemin 2-0 (16-9, 16-3).

Tämän myötä NiP oli jälleen uuden haasteen edessä, kun ennakkoon selvästi heikompi Grayhound haastoi Aleksib:n ja kumppanit. Matsi alkoi odotetusti, kun ninjat olivat täysin ylivoimaisia avausmappina pelatussa Ancientissa (16-2).

Grayhound ei kuitenkaan antanut periksi, vaan vastasi heti takaisin. Joukkue oli selvästi niskan päällä Vertigossa, jonka se onnistui lopulta kairaamaan helpohkosti numeroin 16-9.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Miragesta, jossa NiP oli alussa hätää kärsimässä. Kartan edetessä tiimi pääsi kuitenkin paremmin peliin kiinni, mutta se ei lopulta riittänyt. Ottelun loppuhetkillä Grayhound oli nimittäin selvästi parempi ja nappasi voiton vastustamattomasti lukemin 16-12.

K0nfig antoi kaikkensa ratkaisevassa mapissa

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,