NiP teki maagisen nousun – Aleksib:ltä kylmäpäinen suoritus jatkoajalla

NiP aleksib

NiP oli todella isoissa ongelmissa tiistain ottelussa OG:ta vastaan, sillä tiimi oli häviöllä CT-puolen jälkeen numeroin 4-11.

NiPin ja OG:n välisessä ottelussa riitti panosta, sillä voittajalla olisi keskiviikkona sauma lunastaa paikka Legends Stagelle, kun taas hävinneen osapuolen turnaus olisi keskiviikkona katkolla.

Kartaksi valikoituu Mirage, joka oli tuttu myös joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista. Ninjas in Pyjamas aloitti pelin CT-puolelta, joka sai lentävän startin pislavoiton myötä. Sitten pelaaminen kuitenkin hajosi totaalisesti käsiin, minkä johdosta OG näytti jo karkaavan mahdottoman oloiseen etumatkaan. Puoliskoja vaihdettiin lopulta OG 11-4-johdossa.

NiPin usko ei kuitenkaan horjunut, vaan tiimi voitti seitsemän kierrosta putkeen ja nousi jo rinnalle. OG:n urakka kuitenkin helpottui, kun se karkasi jälleen johtoon ja NiPin osto meni todella heikoksi. Jollain ihmeellä Aleksib onnistui luomaan taktiikat tällekin kierroksella ja tilanne olikin hetkeä myöhemmin 14-14.

Tärkeä 29. kierros meni kuitenkin OG:n nimiin, joten ensimmäinen ottelupallo tuli tiimille. Käänteet eivät kuitenkaan loppuneet tähänkään, vaan NiPiltä nähtiin taas venymistä ja taisto venyi jatkoajalle.

Jatkoajan alku oli pelillisesti NiPin ja tiimin olisi pitänyt rehellisesti voittaa kaksi ensimmäistä kierrosta. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan OG oli otti 17-15-johdon. Sen jälkeen luvassa oli viimeinen käänne, kun Aleksib kumppaneineen löi viimeisen vaihteen silmään ja voitti neljä kierrosta putkeen. Tämä toi lopulta 19-17-voiton, jonka myötä paikka Legends Stagelle on enää yhden voiton päässä.

NiPin IGL Aleksib vastasi jatkoajan komeimmasta suorituksesta, kun suomalainen kävi jäätävällä tavalla purkamassa lantun kaikkien muiden ihmeteltäessä.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: