NiP löi pöytään maagisen esityksen – ENCE oli ihan paperia

NiP aleksib

ENCE lähti suosikkina maanantain odotettuun otteluun, mutta NiP laittoi sellaisen esityksen pöytään, että sitä kelpaa muistella vielä pitkään.

Monet pitivät ENCEä jopa mahdollisena Major-voittajana, kun taas NiPin haaveille on lähinnä hymisty, koska tiimillä on edelleen ollut suuria ongelmia pelaamisessaan.

Maanantaina nähtiin kuitenkin sellainen NiP, joka voi vielä kylvää pelkoa vastustajien keskuudessa. Tiimi pelasi varmasti parhaan ottelunsa koko alkuvuonna, sillä se ei antanut mitään mahdollisuuksia ENCElle.

Mirage käynnistyi NiPin osalta loistavasti T-puolella, mutta vielä ENCE onnistui taistelemaan jotenkin mukaan karttaan. Puoliskon vaihtojen jälkeen serverillä ei ollut kuin yksi joukkue, sillä Aleksib kumppaneineen vei kaikki CT-puolen kierrokset nimiinsä ja nappasi karttavoiton 16-7.

Ancient käynnistyi puolestaan aivan uskomattomalla murskauksella, kun NiP haistoi kaikki vastustajan liikkeet ja karkasi 10-1-johtoon. CT-puoli piti loppuun asti, sillä johto oli hurja 12-3. Kun NiP voitti vielä pislankin, niin johto oli hetkessä 14-3.

ENCEn peli alkoi vasta siinä vaiheessa rullaamaan, mutta johto oli vain liian suuri kurottavaksi. Näin ollen Aleksib joukkoineen juhli voittoa numeroin 16-10. NiPin ehdoton tähti oli Brollan, joka oli vihdoin omalla tasollaan ja napsi 42 frägiä.

Tämä tarkoittaa sitä, että NiPin matka jatkuu tiistaille, jolloin se tarvitsee vielä yhden voiton selvitäkseen Champions Stagelle. Puolestaan ENCEn matka Majoreilla päättyi putoamiseen.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,