NiP voitti kohutun uusintaottelun – pelaajille somessa valtaisat haukut ja uhkauksia

NiP Mirage ESIC 12-vuotiaan

NiP aloitti Flashpoint 3 -turnauksen tappiolla Anonymolle, mutta lopulta ottelun lopputulos mitätöitiin ja ohjelmassa oli uusintaottelu.

Ninjas in Pyjamasin pelaajat kärsivät alkuperäisessä ottelussa teknisistä ongelmista, jonka johdosta turnausjärjestäjä teki poikkeuksellisen ratkaisun ja määräsi uusintaottelun. Uusintaottelussa ei pelattu kuitenkaan uudestaan kaikkia kolmea karttaa, vaan ainoastaan decider Mirage.

NiP onnistuikin voittamaan Miragen ja nappasi kohutun taisteluparin voiton nimiinsä, kun taas Anonymo tippui tappion myötä alempaan kaavioon.

Jälkipyykki sai jatkoa ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa, jossa ruotsalaisorganisaation pelaajat saivat valtavan määrän uhkauksia, jopa tappouhkauksia. Pelaajat joutuivat myös poikkeuksellisen voimakkaan kritiikin kohteeksi.

Joukkueen supertähti device julkisti Twitterissä kommentin ottelusta, jossa mies totesi, että on ensimmäistä kertaa surullinen voitosta. Sympaattinen oloinen päivitys kuitenkin poistettiin, koska sen kommenttikenttä täyttyi niin karuista kommenteista.


Joukkueet:
Ottelut: