NiP tappioon päivän toisessa kohtaamisessa – jatkaa 1-1-otteluun

legends nip Katowice Aleksib

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NiP sai toisessa RMR-ottelussa jättimäisen haasteen, kun huippujoukkue Vitality asettui vastaan.

Tulevan CS:GO-Majorin karsinnat ovat kovaa vauhtia käynnissä, kun joukkueet himoitsevat paikkaa huipputurnaukseen. Suomalaisittain katseet kohdistuvat NiPin ja ENCEn otteisiin, joista molemmat taistelevat samassa B-lohkossa.

NiP aloitti karsinnat upeasti, kun Eternal Fire sai kyytiä Miragessa. Toiseen otteluun vastus koveni kuitenkin huomattavasti, kun Vitality haastoi tiimin. Kartaksi tähän jännitysnäytelmään valikoitui Vertigo.

Matsi alkoi tasaisissa merkeissä, kun molemmat saivat vuorotellen ketjutettua kierroksia. Toisen osion alussa paremmasta ei kuitenkaan enää ollut epäselvyyttä, kun Vitality painoi kaasun pohjaan ja nappasi selvän johtoaseman. Ninjat yrittivät vielä tämän jälkeen rakentaa comebackia, mutta vastustaja oli lopulta parempi lukemin 16-13.

Tämän myötä NiP etenee 1-1-otteluun, jonka vastustaja selviää myöhemmin. Tämän matsin voittaja saa kaksi mahdollisuutta lunastaa jatkopaikan ja häviäjä puolestaan joutuu putoamiskamppailuun.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: