NiP tarjonnut järisyttävän summan Brollanista – peluri pois fnatic-rosterista

nip

NiP on lähteiden mukaan tehnyt tarjouksen fnaticin supertähti Ludvig ”Brollan” Brolinista.

CS-maailmassa kuohuu jälleen, sillä HLTV.orgin mukaan NiP olisi tarjonnut 600 000 euroa fnaticin nuoresta supertähdestä Brollanista. Vasta 19-vuotias ruotsalaistähti on ollut jo muutaman vuoden maailman huipulla ja häntä on pidetty yhtenä lahjakkaimmista ruotsalaispelaajista.

Lisää vettä myllyyn tuo se fakta, että Brollan on tiputettu pois fnaticin kokoonpanosta illan RMR-karsintoihin liittyen. RMR-karsinnat johtavat vuoden ainoaan turnaukseen, josta voi päästä Antwerpin Majoreille, joten pienistä syistä pelaajaa ei pois jätettäisi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vielä on epäselvää, kenet rifle-pelaaja korvaisi, jos hänen hankintansa saadaan maaliin. Kaikki riippuu varmaan paljolti siitä, onko toinen jättimäinen NiP-hankinta Nicolai ”dev1ce” Reedtz tulossa lähiaikoina takaisin vai onko hänen poissaolonsa todella pidempi.

Dev1cen tilalla AWP-pelaajan roolia on hoitanut akatemiapelaaja Love ”⁠phzy⁠” Smidebrant, joka saattaa hyvinkin olla liipaisimella. Tämä jättäisi joukkueen kuitenkin ilman pääasiallista AWP-pelaajaa, mikäli tanskalaistähti ei ole tulossa takaisin. Tässä tapauksessa liipaisimella olisi todennäköisesti joko Plopski tai es3tag.


Pelaajat:
Joukkueet: ,