NiP tuhosi Astraliksen – unelma Majoreista pysyy elossa

NiP Legends Stagen Major-karsintojen aleksib CS:GO-pelaajat ESL ENCE

Ninjas in Pyjamas ja Astralis olivat todella kovassa paikassa torstaina, sillä jomman kumman perinteikkään tiimin unelma Majoreista murentuisi.

Molemmilla joukkueille jääminen Majoreista pois olisi aivan jättimäinen katastrofi, joten siltä osin paineet olivat molemmissa leireissä aivan tapissa. NiP oli esiintynyt todella heikosti keskiviikkona FORZEa vastaan, joten tiimin vire oli hieman kysymysmerkkien alla. Myös Astraliksen otteet ovat ailahdelleet rajusti, joten huippuvuosien taso ei ole ollut lähelläkään.

NiP sai uskomattoman startin kohtalon peliin, sillä se murskasi Astraliksen heidän karttavalinnassaan totaalisesti. Nuke oli täysin yhtä päätyä ja lopulta NiPin voitto kirjattiin lukemin 16-4.

Aleksib kumppaneineen oli puolestaan valinnut Vertigon, joka käynnistyi aivan samoilla askelmerkeillä kuin Nuke. Astralis nousi kuitenkin vielä taisteluun ja nousi rinnalle. NiPin peli ei kuitenkaan murentunut, vaan tiimi löysi uuden vaihteen ja tuhosi Astraliksen haaveet Majoreille pääsystä. Vertigo meni lopulta tiimille lukemin 16-11.

Voitto oli varmasti maukas erityisesti NiPin k0nfigille, joka sai lähteä Astraliksesta viime vuoden lopussa. Nyt mies oli pelin isoimpia nimiä, kun urakka RMR-turnauksessa saa ilahduttavasti jatkoa.

NiPin seuraava ottelu on ohjelmassa perjantaina, jolloin panoksena on Major-paikka. Voitolla tiimi lähtee Pariisiin, kun taas tappio tiputtaa Last Chance -vaiheeseen, josta selviäminen onkin sitten tuskainen projekti, koska siellähän odottaa jo sellainen vastustaja kuin FaZe Clan.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,