NiP alkuvaikeuksien kautta vakuuttavaan voittoon

NiP

Aleksib:n edustama NiP aloitti taipaleensa BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa kaatamalla OG:n lukemin 2-1 (10-16, 16-8, 16-6).

Ninjojen tunnelin päässä näkyy valoa, kun joukkue nappasi avausvoiton BLAST-turnauksessa. Lisäksi se onnistui eilen lunastamaan paikkansa IEM Dallasin suljettuihin karsintoihin, joten suunta on ehdottomasti oikea.

NiP aloitti päivän ottelun todella vaisusti, kun Miragessa tuli vino pino virheitä. Lopulta se maksoi niin paljon, että kahden stand-inin kanssa pelannut OG onnistui nappaamaan avauskartan nimiinsä lukemin 16-10.

Aleksib ja kumppanit eivät tästä kuitenkaan häkeltyneet, vaan laittoivat uutta vaihdetta silmään. Seuraavana pelattu Vertigo oli nimittäin täysin ninjojen näytöstä, kun joukkue naulasi taululle numerot 16-8.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Overpassista, jossa NiP jatkoi vahvoja esityksiä. OG:lla ei ollut mitään palaa, kun Brollan johdatti joukkueensa 25 frägillä 16-6-voittoon. Seuraava matsi on luvassa perjantaina kello 17:30 ja siinä vastaan asettuu joko kivenkova Cloud9 tai Copenhagen Flames.

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla TÄSTÄ.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Mapit: ,,