Lähde: Nitr0 lähellä paluuta Liquidiin – myös FURIA-tähti spekulaatioissa

Liquid nitr0

Nick ”nitr0” Cannella on 1pv.fr:n mukaan palaamassa takaisin CS:n pariin ensi vuoden alussa.

Luotettava lähde 1pv.fr julkaisi raportin, jonka mukaan entinen Liquid-pelaaja Nick ”nitr0” Cannella on todella lähellä paluuta joukkueeseen. Cannella vaihtoi VALORANTin pariin reilu vuosi sitten, mutta on nyt palaamassa takaisin CS:GO:hon.

Liquid uudistaa muutenkin rosteriaan kovalla kädellä, jos raportteihin on uskomista. FalleN ja Stewie2K ovat ainakin huhujen mukaan varmoja lähtijöitä. Näiden lisäksi näyttää myös siltä, että Grim ja NAF saavat etsiä itselleen uuden kodin.

Aiemmin uutisoitiin jo, että Vitalityn Richard ”shox” Papillon olisi siirtymässä tiimiin ensi vuoden alussa, kun hän tekee yhtenä palasena tietä entiselle Astralis-kolmikolle.

Kolmas uusi pelaaja huhuissa on FURIAn Vinicius ”VINI” Figueiredo, joka on globon mukaan liittymässä jengiin. Tämä tarkoittaisi sitä, että Liquid tarvitsee vielä AWP-pelaajan osaksi uutta rosteriaan.

Näillä näkymin Jonathan ”EliGE” Jablonowski on siis ainoa pelaaja, joka vanhasta rosterista jää jäljelle. Hän ja nitr0 ovat pelanneet jonkin verran yhdessä Faceitissä, josta huhut alunperin lähtivät kasvamaan ja ovat nyt realisoitumassa.

Liquid rosteri, jos siirto tapahtuu:

Nick ”⁠nitr0⁠” Cannella
Richard ”⁠shox⁠” Papillon
Vinicius ”⁠VINI⁠” Figueiredo
Jonathan ”⁠EliGE⁠” Jablonowski


Joukkueet: