Nuke liekki hutin katolle – tärkeä osa hyökkäystä A-sitelle

Nuke Hut Katto liekki hutin

Nuken A-sitella sijaitseva kopin/hutin katto on erittäin suosittu puolustuspaikka. Siitä on suora näköyhteys kopin ovelle sekä vinkuun.

Nuke on todella taktinen mappi, jossa valot, nadet ja poltot ovat avainasemassa. Monia paikkoja on todella helppo holdata, jos hyökkääjillä ei ole riittävästi kranaatteja tukemassa iskua. Sama tietysti pätee myös puolustajiin, jotka tarvitsevat kamoja hidastaakseen vastustajaa.

Yksi Nuken suosituimmista positioista on kopin/hutin katto, jossa nähdään lähes aina joku. Onkin siis elintärkeää osata heittää liekki sen päälle, jotta se saadaan tyhjennettyä hyökkäystä varten.

Tätä liekkiä varten pelaajan täytyy rikkoa katolla sijaitsevat ikkunat. Tämä kannattaa tehdä jokaisen rundin alussa, jotta vastustaja ei tiedä, milloin hyökkäys halliin aiotaan toteuttaa.

Heitto hutin katolle lähtee vasemman ”vaahtokarkin” päältä. Oikea lähtöpaikka on hitsauslinjojen kohtaamispiste, josta tähdätään oikean puoleiseen ikkunaan. Tarkemman tähtäyskohdan sekä heittopaikan näet alla olevasta videosta.

Miten: Juosten
Heitto: Hiiren vasen
Tickrate: 64/128

ps. Hallissa sijaitsevalla kopilla on monta nimitystä. Kansainvälisessä kommunikoinnissa käytetään useasti termiä ”Hut”, mutta suomalaisittain puhutaan useasti myös ihan vaan kusikopista.

Liekki hutin katolle Nukessa

LISÄÄ OPPAITA JA VINKKEJÄ NIIN KRANAATTEIHIN KUIN ERILAISIIN ASETUKSIIN LÖYDÄT PAINAMALLA TÄSTÄ.


Mapit: