CS-pelaaja oBo julkaisi sekavia kuvia ja viestejä – monet pelkäsivät pahinta

Complexity Evil Geniuses obo

Entinen Evil Geniusesin ja Complexityn pelaaja Owen ”oBo” Schlatter julkaisi sarjan todella sekavia viestejä Twitterissä.

Vasta 19-vuotias oBo julkaisi vinon pinon sekavia kuvia ja viestejä, jotka aiheuttivat huolta monissa. Mies näytti kuvissa selvästi siltä, että hänellä ei ole kaikki kunnossa ja viestien perusteella monet ajattelivat miehellä olevan itsemurha-aikeita. Myöhemmin tili poistettiin kokonaan palvelusta.

Kuva: Twitter @jasminsmaylovitch

Pelaaja nousi nuorena parrasvaloihin, kun hän oli osa Complexityn Juggernaut-projektia. Hän kuitenkin lähti tiimistä yllättäen, kun hänelle iski koti-ikävä pitkän Euroopan reissun jälkeen. Reissua pitkitti se, että koronan vuoksi kaikki kovimmat CS-pelit olivat EU-alueella.

Tämä ei kuitenkaan ollut nuoren pelaajan uran loppu, vaan oBo sai nopeasti pestin EG:stä. Projekti ei kuitenkaan onnistunut toivotulla tavalla ja joukkue hajoitettiin PGL Major Stockholm 2021 -turnauksen jälkeen. Sittemmin häntä ei ole nähty minkään joukkueen riveissä.

Tähän on varmasti osasyynä se, että mies ei vaikuta olevan täysin kunnossa. Tarkempaa tietoa tilanteesta ei vielä ole, mutta Complexityn toimitusjohtaja Jason Lake vahvisti, että hän on ollut yhteydessä pelurin perheeseen ja he ovat tietoisia tilanteesta.


Pelaajat: