Video: Aleksib sai maukkaan kostonsa – OG kaatoi ENCEn tylysti kahdessa kartassa

aleksib OG-Mad Lions Blast

Syksyllä ENCEstä potkittu Aleksib kokosi uuden joukkueen OG:n organisaation alle. Tuosta hetkestä lähtien kansa on odottanut OG:n ja ENCEn välistä ottelu.

Odotus palkittiin vihdoin lauantaina, kun joukkueet kohtasivat Lontoossa järjestettävässä Ice Challenge -turnauksessa. Kummallekin ottelulla oli varmasti merkittävä painoarvo, sillä tappio olisin henkisesti kova kolaus.

ENCE näytti ottavan yhden askeleen kohti voittoa, kun suomalaisjoukkueen valitsema kartta oli kääntymässä voitoksi. OG kuitenkin piti hermonsa tärkeillä hetkillä ja väänsi kartan tasoihin vieden ratkaisun jatkoille. Tässä Aleksibn johtama joukko oli vahvempi, joten OG nappasi ensimmäisen kartan nimiinsä numeroin 19-17.

OG:n valitsemassa kartassa ei sitten nähtykään enää kuin yksi joukkue, sillä ENCEn selkäranka ilmeisesti napsahti katkeraan avauskartan tappioon eikä joukkueella ollut mitään aseita vastata Aleksibn suunnittelemiin kuvioihin.

Suomalaispelaaja olikin eturintamassa ratkomassa voittoa, sillä Aleksibltä nähtiin loistava yksilösuorituksia pelin ratkaisuhetkillä, mikä takasi myös toisesta kartasta voiton OG:lle.

OG nappasi vielä viimeisenä kostona aikalisän aivan ottelun lopussa, kun peli oli jo ratkennut, jotta ENCEn pojat pääsivät mietiskelemään edellisessä kartassa nähtyjä Aleksibn suorituksia.

Aleksib nöyryytti ENCE-kaksikkoa