OG aloitti pudotuspelit vaisusti – brasilialainen yllättäjä MIBR oli liikaa

OG

Flashpointin toisen kauden pudotuspelit alkoivat, kun OG kohtasi brasilialaisjoukkue MIBRin avausottelussaan. 

Flashpointin noin viikon mittainen tauko on vihdoin saatu päätökseensä, kun joukkueet aloittivat pudotuspeliurakkansa. Voittajalle on jaossa puolen miljoonan dollarin potti rahaa, joten mistään pienistä panoksista ei missään nimessä ole kyse.

OG aloitti ottelunsa turnauksessa vaisusti, mutta paransi alkulohkon loppua kohden ja vei lopulta lohkostaan voiton. MIBR puolestaan oli lohkonsa kakkonen, kun se hävisi ratkaisevassa ottelussaan saksalaisjoukkue BIGille.

Selvänä altavastaajana otteluun lähtenyt MIBR sai valita ensimmäisenä karttansa ja päätyi Nukeen. OG palasi pitkän tauon jälkeen kesän jälkeiseen suosikkihevoseensa Infernoon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Dust2.

OG syttyy hitaasti ja sammuu nopeasti

Nukessa MIBR näytti heti, että se ei missään nimessä ole helppo joukkue voittaa, vaikka se olikin selvä altavastaaja otteluun lähdettäessä. Joukkue osoitti vakuuttavaa peliä sekä hyökkäys- että puolustusosiossaan ja vei mapin vastustamattomasti nimiinsä lukemin 16-10.

Infernoon mentäessä OG alkoi saada juonen päästä kiinni, kun se napsi peräti yhdeksän hyökkäävän puolen kierrosta. Hyökkäävän osion lopulla saatu momentum jatkui myös CT-puolelle ja erityisesti valde oli vahvassa vireessä, kun suomalaispelaajan joukkue vastasi omassa karttavalinnassaan takaisin ja vei mapin numeroin 16-6.

valde oli suvereeni inffissä

Pölyyn mentäessä kaikki oli auki ja odotettavissa oli tasainen vääntö, mutta toisin kävi. OG:n vahva vire katosi mappeja vaihdettaessa savuna ilmaan ja brasilialaiset olivat matsissa jälleen aivan uudella ilmeellä mukana. Erityisesti leo_drk ja vsm olivat täysin pysäyttämättömät, kun MIBR jyräsi ylivoimaiseen 16-3-voittoon.

Aleksib joukkueineen nähdään askissa heti keskiviikkona, kun vastaan asettuu Dignitas. Ottelu on niin sanottu kuolemanpeli, joten se on pakko voittaa, jos mielii jatkaa turnauksessa. Matsi alkaa kello 19:00 ja se pelataan tuttuun tapaan paras kolmesta -muodossa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,