OG antoi armon käydä oikeudesta – ruggah saa jatkaa valmentajana

OG

OG:n ja ENCEn valmentajat saivat bannia 35:n muun lisäksi, kun ensimmäinen banniaalto valmentajien bugin osalta jaettiin.

Huikean määrän kohua herättänyt valmentajien bugi realisoitui tänään maanantaina toden teolla, kun valmentajia rankaistiin isolla kädellä. Useiden huippuvalmentajien seassa oli myös Aleksib:n OG:ta luotsaava tanskalaiskoutsi Casper ”ruggah” Due, joka oli ESICin tutkimuksen mukaan käyttänyt bugia yhden kierroksen ajan vuonna 2016.

Koska kyseessä oli vain yksi rundi ja valmentaja oli halukas tekemään yhteistyötä, oli banni lopulta neljän kuukauden mittainen. Muihin annettuihin kieltoihin suhteutettuna rangaistus oli melko kova ja pitkä. Tilanteessa on nimittäin helppo kyseenalaistaa, onko yhden kierroksen käyttö ollut edes tahallista, varsinkin, jos infoa ei ole annettu eteenpäin.

OG piti valmentajansa puolia

Due ei ollut ainoa, joka saattoi kärsiä epäoikeudenmukaisuutta kieltoja jaettaessa. FaZen valmentaja ja CS:n absoluuttinen legenda RobbaN sai nimittäin bannin ottelusta, jossa hän ei liikuttanut hiirtä kertaakaan ja mikki oli mutella koko ajan. Joukkue hävisi pelin 16-1 ja liikkeistä voidaan vielä todentaa, että bugia ei yritetty käyttää hyväksi.

Säännöt ovat sääntöjä ja RobbaNin olisi pitänyt lähteä kokonaan pois palvelimelta, jotta tilanne olisi ollut selkeä. Upeaa oli kuitenkin huomata, että RobbaNia tuli nopeasti puolustamaan hänen silloiset pelaajansa rain ja allu. Sama kohtalo oli myös ruggahilla, jonka osalta OG ilmoitti heti, että heidän mielestään mies ansaitsee toisen mahdollisuuden.

allu ja rain osoittaa tukensa RobbaNille

On upeaa nähdä, että kaikki eivät ole valmiita heittämään toista kölin alle heti, kun joku osoittaa sormella. Tämä osoittaa hienoa urheiluhenkeä ja uskoa siihen, että henkilöt eivät ole yrittäneet huijata tahallaan. Asiasta voi toki olla montaa mieltä, mutta OG:n ratkaisu oli lopulta suoraselkäinen ja fiksu, kun ottaa huomioon todisteet, joita oli saatavilla.

Organisaatio seisoo ruggahin takana


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,