OG arvokkaaseen voittoon – huippujoukkue BIG kaatui 2-0

OG

OG aloitti IEM New York -turnauksen upeasti, kun se voitti saksalaisjoukkue BIGin suoraan kahdessa kartassa 2-0.

OG lähti illan koitokseen altavastaajana, sillä maailmanlistalla vastajoukkue BIG on sijalla #6, kun taas Aleksib:n johtama orkesteri on sijalla #13. Joukkueiden väliset ottelut ovat kuitenkin yleensä olleet jäätävän tiukkoja, joten tasaista vääntöä voitiin tänäänkin odottaa.

Mappeja joukkueiden turnauksen ensimmäiseen koitokseen pääsi ensin valitsemaan OG, joka valitsi parhaan hevosensa Infernon. Vastapuoli BIG teki samoin ja nappasi oman parhaan karttansa Dust2:n. Mahdolliseksi ratkaisevaksi jäi puolestaan Nuke.

Yhteensä nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 11 kertaa ja BIG on ollut vahvempi peräti seitsemässä matsissa, joten testi ei missään nimessä ollut helppo Aleksib:n johtamalle jengille.

Huima nousu jatkoajalle

Infernon OG aloitti tällä kertaa puolustavalla CT-puolella ja alku otteluun olikin mallikas. Osion loppua kohden BIG pääsi kuitenkin paremmin peliin mukaan ja rundeja vaihdeltiin puolin ja toisin. NBK-:n ja mantuun hyvä puolustuspeli A-sitellä sinetöi kuitenkin joukkueelle tärkeä 8-7-osiovoiton.

Hyökkäävällä puolella Aleksib:n johtamalta joukkueelta on nähty Infernossa usein melkoisia urotekoja ja niitä tarvittiin tänäänkin. Suomalaispelaajan joukkue oli nimittäin hätää kärsimässä ja hakkasi päätään saksalaiseen kiviseinään, joka ei romahtanut millään.

Mappi meinasi riistäytyä jo käsistä, mutta tilanteessa 14-10 valde otti joukkueensa reppuselkään ja taisteli jengin jatkoajalle. Jatkoajalle päästyään OG oli kuin feenikslintu ja möyhensi vastustajansa neljällä peräkkäisellä rundilla. Loppulukemat Infernosta 19-16.

OG pistää pelin pakettiin

Dust2:n osalta ei ollut suuria odotuksia, sillä saksalaisjoukkue on yksi maailman parhaista ellei paras kyseisessä mapissa. Niin kauan, kun CS:ää on onlinessa pelattu, on BIG ollut täysin dominoiva kyseisen kartan osalta, joten sitä oli tänäänkin lupa odottaa.

OG kuitenkin näytti nopeasti epäilijöilleen, että ei kannata sulkea heidän pölymaataan ulos laskuista. CT-puolella aloittanut joukkue sai nimittäin raavittua ensimmäisestä osiosta kasaan peräti seitsemän kierrosta, joka on Dust2:n osalta erittäin hyvä saldo.

Hyökkäävälle puolelle päästyään Aleksib ja kumppanit laittoivat kaasun kunnolla pohjaan, kun ISSAAn 26 frägin voimin joukkue antoi vain yhden kierroksen saksalaisille ja nappasi näin ollen huipputärkeän 2-0-voiton. Pölyn osalta loppulukemiksi taululle jäi 16-9, joka on mahtava suoritus BIGiä vastaan. Seuraavan ottelun OG pelaa torstaina 18:30, kun vastaan asettuu FaZe.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,

NordVPN 600x200