OG ja EG tarjosivat herkkua koko rahalla – huikaiseva päätös trillerille

OG

Koronaviruksen vuoksi viimeksi helmikuussa kohdanneet OG ja EG ottivat mittaa toisistaan, kun BLAST Premier Fall Series 2020 -turnaus käynnistyi.

Vihdoin koitti se hetki, jolloin Pohjois-Amerikan ja Euroopan joukkueet jälleen kohtaavat, kun BLASTin edustajat mahdollistivat EG:n, FURIAn ja MIBRin kilpailemisen Fall Series 2020 -turnauksessaan. Viimeksi eri alueiden kohtaamisia on nähty huhtikuussa, joten on helppoa todeta, että tätä on odotettu.

Kauan odotetun matsin karttoja pääsi ensin valitsemaan Aleksib:n OG, joka päätyi nappaamaan Miragen, jossa joukkue on ollut hyvässä vireessä. EG puolestaan valitsi Infernon, joka on ehdottomasti jengin paras kartta, mutta myös yksi Aleksib:n jengin suosikeista edelleen.

Mahdolliseksi ratkaisijaksi tähän kohtaamiseen jäi Overpass, jonka molemmat jengit ovat pelanneet viimeisen kolmen kuukauden aikana kolme kertaa. Molemmilla on samat tilastot otteluiden osalta, 2 voittoa ja 1 tappio.

Aleksib vahvassa vireessä

Miragen OG aloitti lähtökohtaisesti helpommalla CT-puolella, mutta alkuun joukkue tuntui olevan dieselmäisellä koneella liikenteessä, kun homma ei lähtenyt rullaamaan toivotulla tavalla.

Kierrosten edetessä jengi esitti kuitenkin koko ajan parempaa yhteispeliä ja otti upeita retakeja EG:n nenän edestä. Erityisesti Aleksib oli hurjassa letkussa ensimmäisen osion ajan ja johti puolustuksen kapteenin elkein 8-7-voittoon 13 frägillään.

Vahva retake Aleksib:n johdolla

Hyökkäävälle puolelle päästyään OG otti pislarundilla selkäänsä, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua toden teolla. EG oli täysin altavastaaja, kun Aleksib:n suunnittelemat hyökkäykset mursivat maailmanlistan seitsemäntenä majailevan jengin puolustuksen kerta toisensa jälkeen. Kahdeksan peräkkäistä kiesiä toi fantastisen karttavoiton lukemin 16-9.

OG sulaa Infernossa

Infernon OG aloitti todella vahvasti ja pitkään näytti jo siltä, että tässä saatetaan nähdä puhdas 2-0-voitto. Kymmenen ensimmäisen rundin jälkeen tilanne oli CT-puolella pelanneelle joukkueelle 8-2 ja peli tuntui kulkevan hienosti.

Tästä alkoi kuitenkin EG:n uskomaton kiri, kun ensin joukkue vei viisi peräkkäistä kierrosta ja kavensi puolten vaihdossa tilanteeksi jo 8-7. Puolustavalla puolella jengi jatkoi Ethanin johdolla jäätäviä otteitaan ja antoi mapin aikana enää yhden vaivaisen rundin vastustajalleen.

Ethan vahvassa vireessä

EG painoi huikaisevalla esityksellään taululle lukemat 16-9 ja tasoitti ottelusarjan 1-1. OG suli siis aivan käsittämättömällä tavalla, sillä vastustaja onnistui ottamaan 15 mahdollisesta kierroksesta peräti 14 itselleen, joten mapin loppu oli vihujen täydellistä dominanssia.

Viihdettä koko rahan edestä

Ratkaiseva mappi Overpass alkoi OG:n kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun joukkue sai unelmalähdön CT-puolelleen ja nappasi heti 5-0-johdon. Osion keskivaiheella EG näytti tulevan vielä vahvasti mukaan taisteluun, mutta oli lopulta voimaton vastustajan vahvan puolustuksen alla.

Ratkaisevan kartan toiseen osioon mentiin OG:n johtaessa 10-5, mutta ottelun kannalta kaikki oli edelleen auki. Tämä nähtiin myös nopeasti toisen puoliskon edetessä, sillä EG tuli rinnalle ja ohi alta aikayksikön. Parhaimmillaan jenkkivastustaja meni jo 14-12-johtoon erinomaisten retakejensa ansiosta.

OG näytti kuitenkin, että joukkue on valmis taistelemaan voitosta kynsin ja hampain. Joukkue nousi aivan haudan partaalta vielä huikaisevaan 16-14-voittoon, joka ratkesi viimeisellä kierroksella 0,19 sekunnin turvin. Joukkue etenee näin ylempään kaavioon, jossa he kohtaavaat Natus Vinceren tiistaina kello 17:30.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,