OG-ENCE ilmainen live stream – näin katsot ottelun maksutta

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

ESL Pro League tarjoilee keskiviikkona matsin, jota on odotettu viikkojen ajan kuin kuuta nousevaa. Tässä OG-ENCE-matsiin live stream!

OG-ENCE – ilmainen live stream

Yksi loppuvuoden herkullisimmista otteluista on käsillä, kun Aleksib:n johtama OG saa vastaansa suomalaistähden edellisen seuran ENCEn.

Suomen johtavan CS:GO-pelaajan lähtö aiheutti valtaisan kohun, sillä Aleksib sai tylysti selän takana potkut tiimistä. Se sai myös ENCEn alamaihin useaksi kuukaudeksi ja fanit olivat jo lopettamassa kannustamisen. Nyt valoa on tunnelin päässä, joten juurikaan herkullisempaan kohtaan ei ottelua voitaisiin saada.

On turha sanoa, että ottelu olisi vain yksi muiden joukossa, sillä varsinkin ENCE-tähti allu haluaa voittaa hinnalla millä hyvänsä Aleksib:n. Sama pätee varmasti myös toiseen suuntaan.

Odotettu matsi käynnistyy klo 18:30.

Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi Coolbetin sivuilta, jonne välitetään Twitch-palvelun suora lähetys. Sinulla tarvitsee olla ainoastaan sivustolla pelitili, jonka jälkeen olet oikeutettu katsomaan lähetystä. Pelitilin saat auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Joukkueet: ,
Ottelut: