OG ja FPX maukkaisiin voittoihin – Aleksib ja zehN hyvällä pelipäällä

OG FPX zehN Aleksib

Suomalaispelaajien Aleksi ”Aleksib” Virolaisen ja Jesse ”zehN” Linjalan joukkueet OG ja FPX aloittivat taipaleensa IEM Summer 2021 -turnauksessa.

Suomalaisittain upea CS-päivä käynnistyi hienolla tavalla, kun Jessse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix nappasi jättimäisen päänahan, kun se kaatoi Astraliksen 16-7.

Mielenkiintoa ottelussa lisäsi se, että joukkueet pelasivat ensimmäistä kertaa uutta karttaa Ancientia. Ainakin Linjala oli omaksunut uuden tulokkaan upeasti, sillä mies oli aivan karmeassa letkussa ja nakutti peräti 27 frägiä 23 kierrokseen.

IEM Summerin toisessa kohtaamisessa irti pääsi puolestaan OG, joka varmisti eilen mestaruuden Spring Sweet Spring -turnauksessa voitettuaan BIGin. Helppoa vastustajaa Aleksib:n johtama joukkue ei tänäänkään saanut, sillä avauskierroksella vastaan asettui kivenkova NiP.

Päivän toinen suomalaisedusteinen ottelu näytti kuitenkin nopeasti sen, että matsit ratkaistaan servulla, ei statistiikoilla. Vahvalla pelipäällä ollut OG ei antanut Miragessa mitään palaa ruotsalaisvastustajalle, vaan naulasi taululle tylyt loppulukemat 16-9.

Sekä FPX että OG etenevät näin ylemmän kaavion otteluun, josta on mahdollisuus varmistaa paikka pudotuspeleissä. FunPlus Phoenixin ottelu G2:sta vastaan alkoi torstaina kello 20:55, kun taas Aleksib johdattaa joukkueensa askiin vasta huomenna kello 21:00 alkaen. Tarkemmat tiedot matseista sekä linkit livestriimeihin löytyy CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,