OG GODSENTia vahvempi suomalaispelaajien kohtaamisessa

OG Blast Premier Fall Series

OG:n Aleksib ja GODSENTin zehN kohtasivat servulla, kun joukkueet pelasivat paikasta alemman kaavion finaalissa sekä sijoituksesta neljän parhaan joukkoon cs_summit 6 -turnauksessa.

OG taisteli eilen ylemmän kaavion ottelussa Vitalityä vastaan, mutta oli lopulta voimaton ranskalaisjoukkuen käsittelyssä. Alemmassa kaaviossa jengiä odotti suomalaisten kannalta kutkuttavasti GODSENT, josta löytyy myös suomalaisedustusta. Ikävää on toki se, että toinen joukkueista joutuu häviämään, mutta samalla saadaan ainakin yksi suomalainen neljän parhaan joukkoon.

Matsi oli erityisen tärkeä OG:lle, jolla ei ole aikaisempia RMR-pisteitä, jotka oikeuttavat paikkaan seuraavassa Majorissa. Voitolla joukkue kiilaisi itsensä 11 parhaan joukkoon, joka oikeuttaisi jo Major-paikkaan tällä hetkellä. GODSENT puolestaan on hyvissä asemissa kyseisessä rankingissa ja varmistaa tällä turnauksella melko varmasti jo paikkansa Majoreille.

Karttojen suhteen ei hirveästi tarvinnut jännittää, sillä GODSENT instabannaa Miragea ja OG Vertigoa. Tämä tarkoitti sitä, että molemmat sai pelata parhaat karttansa Overpassin ja Infernon ja vain deciderin osalta oli epäselvää, mikä maa pelataan. Mahdolliseksi ratkaisevaksi mapiksi valikoitui Nuke, joka on ollut molemmille joukkueille yksi parhaista kartoista viime aikoina.

GODSENT ylivoimainen Infernossa

OG:n valitsema Inferno oli vuorossa ensimmäisenä ja GODSENT pääsi aloittamaan sen puolustavalla puolella. Pislarundi sekä ensimmäinen säästörundi meni ruggahin suojateille, mutta muuten Aleksib:n taktiikoista saatiin paras terä tylsytettyä toistuvasti ja zehNin jengi oli selvästi niskan päällä. Ensimmäinen osio menikin lopulta selvästi STYKOlle ja kumppaneille lukemin 11-4.

Toisen osion OG aloitti jo klassikoksi muodostuneella pislarundin voitolla ja tämän jälkeisellä forcekierrostappiolla. Tämä aiheutti joukkueelle jättimäisiä ongelmia pankin suhteen ja oli Inffin kannalta lopun alkua. GODSENT antoi vielä muutaman mahdollisuuden vastustajalle, mutta oli lopulta suvereeni hyökkäyksissään ja naulasi lopulta taululle lukemiksi 16-8.

OG omistaa Overpassin

Tämä oli kolmas kerta, kun OG pelaa Overpassia lyhyen ajan sisällä ja esitykset ovat olleet todella vaihtelevia. Ensimmäisellä kerralla Northia vastaan peli oli aivan kammottavaa, kun taas eilinen esitys Vitalityä vastaan oli jo kohtalainen, vaikka siitäkin tuli tappio. Nyt kuitenkin kolmas kerta toden sanoi, kun tiimi oli huikeassa vireessä ja alkoi todella näyttää kykyjään mapin osalta.

Hyökkäävällä puolella aloittanut GODSENT hävisi sekä pisla- että säästökierroksen, mutta onnistui voittamaan jo kolmannen kierroksen. Hetken aikaa näyttikin siltä, että jengi saa hyvän otteen pelistä, kunnes NBK- päätti neljällä upealla frägillä pistää hyökkäyksille stopin ja nappasi samalla momentumin OG:lle, joka kantoi mahtavaan 10-5-voittoon ensimmäisen osion osalta.

NBK-:n upea puolustus

Kun toinenkin pislarundi meni OG:lle, eikä GODSENT onnistunut voittamaan myöskään forcea, oli zehNin jengi isossa lirissä. Vaikka aserundeilla STYKO ja kumppanit koittivat vielä muutamalla lisäkierroksella taistella itseään peliin mukaan, oli välimatka lopulta aivan liian iso kurottavaksi. Overpassin loppulukemat hyvässä vireessä olleen mantuun joukkueelle 16-7.

Nuke välienselvittelijänä

Nuken OG aloitti puolustavalla CT-puolella ja GODSENT puolestaan hyökkäsi ensin. Pislarundi meni jälleen Aleksib:n jengille, joka tarkoitti jo viidennettä perättäistä pislakierrosvoittoa ottelussa. Tällä kertaa joukkue ei antanut myöskään toisen kiesin livetä käsistään ja alku olikin joukkueelle hyvä, kun ensimmäisestä yhdeksästä kierroksesta vyölle tarttui kuusi.

GODSENT ei kuitenkaan ollut missään nimessä luovuttanut ottelua, vaan jatkoi rummutustaan kohti sitejä ja sai lopulta kerättyä kasaan mukavat kuusi kierrosta vaikeammasta ensimmäisestä osiosta. Toisen osion pislakierroksella oli jälleen suuri merkitys ja ensimmäistä kertaa ottelussa OG hävisi pislarundin, mutta voitti heti perään forcen, joka oli todella merkityksellinen matsin kannalta.

Kun OG onnistui myös pitämään vihujen kosto-oston aisoissa, tarkoitti se mukavaa 12-7-johtoasemaa ottelun ratkaisevassa kartassa. Myös asekierroksilla sama tarina jatkui, kun OG oli Nukessa herra ja hidalgo. Loppulukemat ratkaisevasta kolmannesta kartasta 16-8 ja ottelusta 2-1.

Aleksib hommissa

OG varmisti paikkansa neljän parhaan joukossa ja kohtaa seuraavaksi tanskalaisen Heroicin alemman kaavion finaalissa huomenna kello 16:00. GODSENT jatkaa otteluitaan myös huomenna, kun heillä on luvassa sijoitusottelu viidennen ja kuudennen sijan ratkaisemiseksi fnaticia vastaan kello 22:00 alkavassa iltaottelussa.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,