OG hävisi avausottelunsa ESL Pro Leaguen 12. kauden karsinnoissa

OG ISSAA

OG ja Aleksib aloittivat urakkansa karsinnoissa ESL Pro Leaguen 12. kaudelle. Joukkue kohtasi ensimmäisenä venäläisen forZen, joka oli lopulta parempi kolmen kartan kohtaamisessa lukemin 2-1.

OG sai mahdollisuuden HAVUn ohella osallistua karsintoihin, josta voi aueta paikka ESL Pro Leaguen seuraavalle kaudelle. Karsinnoissa ottelut pelataan Best of Three -muodossa ja Pro Leagueen pääsee mukaan kaksi joukkuetta. Tiimejä mittelöihin osallistuu 12 ja kolmella suoralla voitolla on mahdollista lunastaa paikkansa kipailun seuraavalle seasonille.

Karttavalintoja pääsi ensimmäisenä tekemään venäläinen vastustaja, joka päätyi bannaamaan Overpassin ja pickaamaan Infernon, joka on ollut OG:lle melkoista kryptoniittia. OG itse päätyi omassa valinnassaan Dust2:een, jossa juuri tapahtuneet muutokset eivät vielä olleet voimassa. Mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi Train, kun joukkueet hylkäsivät viimeisenä Nuken ja Miragen.

Kaksijakoinen kartta

OG pääsi aloittamaan Infernon CT:llä, joka on yleensä hieman helpompi puoli. Alku oli kuitenkin joukkueen kannalta kamalin mahdollinen ja ensimmäisen osion osalta näytti siltä, että servulle oli tullut vain yksi joukkue. ForZe oli täysin suvereeni koko ensimmäisen puoliskon ajan ja tuhosi Aleksib:n joukkueen peräti 12-3 ja mappi alkoi vaikuttaa taputellulta.

Kansainvälinen kokoonpano ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan, vaan lähti taistelemaan kierros kierrokselta takaisin itseään mukaan peliin. Joukkue onnistui nappaamaan elintärkeän pislarundin ja vastustajan ecokierrokset, joten alku puoliskolle oli lupaava. Venäläisjoukkue kuitenkin kuittasi heti yhden rundin, joka tarkoitti edelleen tukevaa 13-6-johtoasemaa.

OG jatkoi rummutustaan ja Aleksib:n takuvihko oli tulessa, kun kierros kierrokselta venäläislinja kaatui kuin Karjalankannaksella konsanaan. Seuraavien 11 kierroksen aikana ISSAA ja kumppanit antoivat vastustajalle vain yhden kierroksen ja voitti lopulta mapin käsittämättömän comebackin jälkeen 16-14. Erityisesti jo mainittu ISSAA sekä synttärisankari valde olivat järkyttävässä letkussa OG:n puolelta.

Parempi alku, pahempi loppu

OG aloitti myös pölyn CT-puolella ja jälleen tiimi sai pislarundilla tukkaansa. Tämän jälkeiset säästöt olivat myös yksipuoleisia, mutta asekierroksilla jengi heräsi jälleen pelaamaan. Venäläisten vahva alku ei siis riittänyt pitkälle, vaan synttärisankari valden johdolla joukkue tuli nopeasti rinnalle ja ohi. Osio jatkui kuitenkin tiukkana loppuun saakka ja lopulta forZe oli vahvempi lukemin 8-7.

Pislarundin vei jälleen itänaapurimme, joka tiesi vaikeuksia teropuolen alkuun. Aseet saatuaan OG kuitenkin näytti, että joukkueen hyökkäykset ovat tehokkaita ja nappasi kaksi peräkkäistä kiesiä. Tämän jälkeen forZe kuitenkin sai itselleen tupla-AWP setupin ja sai tätä kautta sitet hyvin lukkoon. Tästä NBK- ja kumppanit ei enää toipuneet, vaan venäläiset nappasivat karttavoiton 16-11.

Juna sinetöi OG:n kohtalon

Tällä kertaa pislarundi meni Ruggahin suojateille, mutta sekään lohtu ei kauaa kestänyt. Fl1tin joukkue voitti nimittäin heti seuraavaksi forcekierroksen ja tämä tuhosi OG:n pankin totaalisesti. Kansainvälinen tiimi oli täten heti alussa hätää kärsimässä, kun huonoilla kamoilla varustettu puolustus mureni kierros toisensa jälkeen käsiin muutamia yksilösuorituksia lukuunottamatta.

Mitä pidemmälle edettiin, niin sitä pahemmalta tilanne näytti. ForZe oli täysin suvereeni hyökkäävällä puoliskollaan ja murjoi suomalaispelaajan joukkueen numeroin 12-3. Lopun alkua oli havaittavissa, vaikka lukemat olivat samat Infernossa, kun puolia vaihdettiin. Trainissa comebackin tekeminen on kuitenkin todella paljon vaikeampaa, joten isoja odotuksia ei toiselle osiolle ollut.

OG antoi vielä itselleen mahdollisuuden ja nappasi sekä pislakiesin että sitä seuranneet säästörundit. Ensimmäinen asekierros meni kuitenkin forZelle, joten saumat ohenivat entisestään. Tämän jälkeen joukkue hävisi vielä seuraavalla kierroksella 4v2 tilanteen, joka sinetöi ottelun. Loppulukemat forZelle 16-6 ja 2-1. OG tippuu siis alempaan kaavioon ja kohtaa huomenna kello 17:00 alkavassa matsissa HAVUn.

 

 

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut: