OG kärsi katkeran tappion maratonotteluksi venyneessä taistossa

OG

OG oli perjantaina kovan paikan edessä, kun ainoastaan voittaja jatkaisi taivaltaan BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa.

Astralis-voitto oli todella maukas ja se antoi Aleksib:n joukoille loistavat lähtökohdat G2 Esportsia vastaan. Avauskarttana pelattiin OG:n valitsema Nuke, joka osoitti heti sen, että luvassa on todella tiukka taisto voitosta. Varsinainen peliaika ei tuonut ratkaisua, vaan Aleksib joukkoineen selvitti eräpallot ja vei kartan jatkoille.

Lopulta jatkoaikoja jouduttiin tahkoamaan oikein kunnolla, sillä G2 Esports onnistui ryöstämään kartan vasta lukemin 25-23. Näin ollen suomalaistähden oli pakko keksiä keinot voittoon Dust2:ssa, joka oli ranskalaisten karttavalinta.

Dust2 täydellinen ylikävely

Ne keinot todellakin löytyivät Aleksib:n taktiikkakirjasta, sillä OG:n marssi oli suorastaan vastustamatonta ja G2 Esports ei saanut mitään mahdollisuuksia. Lopulta kartta meni suorastaan murskaavasti 16-3, joten edessä oli kolmas kartta, joka oli Inferno.

Inferno käynnistyi OG:n merkeissä, mutta G2 Esports nousi mukaan taistoon ja puolia vaihdettiin vain OG:n 8-7-johdossa. Pisla meni ranskalaisille, joten lukemat olivat 8-8. Tämän jälkeen luvassa oli tekninen tauko, joka venähti lopulta 45 minuutin mittaiseksi.

Tämä ei OG:n tekemiseen vaikuttanut, vaan tiimi nappasi arvokkaat kierrosvoitot ja karkasi pieneen johtoon. Tämän jälkeen kuitenkin G2 Esports otti ohjat ja suorastaan dominoi serverillä. Ranskalaisorganisaatio ei jättänyt enää mitään palaa, vaan paineli vakuuttavaan 16-12-voittoon ja eteni seuraavalle kierrokselle.

Sen sijaan Aleksib:n ja kumppaneiden turnaus tuli päätökseen, joten nyt on aika lyödä harjoittelupäiväkirja auki ja painaa tunteja koneeseen, jotta uusi tiimi pääsee hitsautumaan entistä paremmin yhteen.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,