OG:lta huikaisevan upea esitys – varmisti paikkansa finaaliturnaukseen!

OG

OG jatkoi pelejään BLAST Premier Fall Series 2020 -turnauksessa, kun vastaan asettui supertähti s1mplen Natus Vincere.

Huikealla trillerillä EG:tä vastaan aloittanut OG oli jälleen askissa, kun tällä kertaa Natus Vincere heitti haasteen jengille. CIS-joukkue Na`Vi on ehdottomasti yksi parhaista joukkueista maailmassa, joten helppo iltapuhde ei missään nimessä ollut tulossa Aleksib:lle ja kumppaneille.

Karttoja tähän A-lohkon ylemmän kaavion finaaliin pääsi valitsemaan ensin OG, joka eiliseen tapaan päätyi Mirageen. Na`Vi puolestaan päätyi valitsemaan Dust2:n, jossa erityisesti AWP-jumala s1mple on todella vaarallinen. Mahdolliseksi ratkaisevaksi mapiksi ottelussa jäi ydinjätemaa Nuke.

Panokset otteluun olivat jättimäiset, sillä voittavalle joukkueelle oli luvassa paikka BLAST Premier Fall Finaaleihin, jossa puolestaan on jaossa huikaiseva 750,000 dollarin palkintopotti sekä yksi paikka BLAST Premierin Global finaaleihin.

Vahvaa puolustamista molemmilta

Miragen Na`Vi aloitti puolustavalla puolella ja alku olikin CIS-joukkueelle hyvä, kun se seitsemän pelatun kierroksen jälkeen johti jo 6-1. Tämän jälkeen OG päätti ottaa aikalisän ja keräsi joukkonsa upeasti kasaan. Aikalisän jälkeen nähtiin selvästi tasaisempaa CS:ää ja puolia vaihdettaessa s1mple ja kumppanit johtivat enää 9-6.

Toinen osio oli hyvin samankaltainen kuin ensimmäinenkin, mutta osat vain vaihtuivat. OG napsi itselleen ensimmäisen kymmenen kierroksen aikana peräti kahdeksan, joka vei mantuun johdolla joukkueen jo 14-11-johtoon.

mantuun uskomaton 3k

Na`Vi koitti vielä taistella vastaan ja onnistuikin tuomaan ottelun ensin 14-13 ja sitten vielä 15-14. Edes s1mplen 29 frägiä eivät kuitenkaan lopulta riittäneet, kun OG puristi fantastisen 16-14-voiton ensimmäisestä mapista ja nappasi ensimmäisen kiinnityksen matsivoittoon.

OG jatkaa hyviä otteitaan

Pölyyn odotuksen eivät olleet OG:n kannalta lähellekään niin isot, sillä CIS-joukkueen tulivoima on järisyttävän kova. Erityisesti s1mple ja electronic ovat spesialisteja pölyssä, joten CT-puolella aloittaneet valde ja kumppanit saivat olla koko osion ajan varpaillaan.

Odotuksista huolimatta alku puolustavalla puolelle oli erinomainen ja näyttikin siltä, että Na`Vi oli kuin puulla päähän lyöty. OG sai hienosti tylsytettyä vastustajan hyökkäykset järjestäen, joka johdatti jengin tärkeään 10-5-osiovoittoon toisen kartan osalta.

Aleksib:n 1v3 clutch

OG jatkoi tästä eteenpäinkin jalka kaasulla, vaikka pislarundilla tulikin kylmää kyytiä. Asekierroksilla joukkue oli kuitenkin täysin suvereeni ja Na`Vin puolustus murtui kerta toisensa jälkeen. Huikasevan hieno esitys toi mapista voiton lukemin 16-9 ja koko ottelusta puhtaasti 2-0.

Tämä tarkoittaa sitä, että Aleksib:n jengi on selvittänyt tiensä A-lohkon finaaliin, joka tuo sijoituksen kuuden parhaan joukossa. Koska kuusi parasta jengiä etenee turnauksesta Fall Seriesin finaaleihin, on OG varmistanut ensimmäisenä joukkueena paikkansa siellä.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,