OG vältti nolon tappion – eteni IEM New York -turnauksen pääsarjaan

OG

OG oli sunnuntaina käytännössä pakkovoiton edessä, kun vastassa oli selvästi heikompi puolalaisjoukkue PACT. Ottelussa oli panoksena paikka IEM New York -turnaukseen.

Joukkueet kohtasivat jo karsintojen 1. kierroksella ja tuolloin OG nappasi voiton lukemin 2-1. Myös tällä kertaa ainoastaan voitto kelpaisi, sillä olihan tasoero joukkueiden välillä valtava.

Alku oli kuitenkin täysin vastaava kuin joukkueiden ensimmäisessä pelissä, sillä OG oli täysin vailla mahdollisuuksia PACT:n valitsemassa Trainissa. Puolalaiset nappasivat karttavoiton selvästi numeroin 16-9 ja olivat enää yhden kartan päässä voitosta.

Seuraavaksi pelattiin Aleksib:n ja kumppaneiden valitsema Nuke, joka lähti käyntiin aivan yhtä synkissä merkeissä, sillä PACT nappasi nopealla tahdilla jo 7-2-johdon. Tämän jälkeen kuitenkin OG kaivoi jostain pelinsä kuntoon ja käynnistyi hirmuinen nousu. Lopulta tilanne oli se, että puolia vaihdettiin OG:n 8-7-johdossa. Myös CT-puoli starttasi hienosti ja lukemat olivat hetkessä jo 10-7.

Sitten OG:n peliin iski viime pelien perisynti eli äärimmäisen tahmea CT-puolen pelaaminen. PACT pääsi aivan liian helposti mukaan peliin ja nousi jo 13-12-johtoon, kunnes Aleksib piiskasi joukkonsa neljään peräkkäiseen kierrosvoittoon ja näin karttavoitot tasoittuivat.

Viimeisenä karttana toimi legendaarinen Dust2

IEM New York -turnaukseen pääsy ratkaistiin kolmannessa kartassa, joka oli tällä kertaa Dust2. OG oli selvästi saanut henkisen lukon auki ja joukkue ottikin heti kärkeen luulot pois vastustajiltaan nappaamalla viisi peräkkäistä kierrosvoittoa. PACT ei tästä enää toipunut mitenkään, vaan kartta taputeltiin murskaavasti 16-3.

Näin ollen Aleksib joukkoineen nähdään lokakuun alussa pelattavassa IEM New York -turnauksessa, jossa on aivan maailman terävin kärki paikalla. Muita joukkueita turnauksessa ovat BIG, Vitality, G2, fnatic, FaZe Clan, Complexity ja Heroic.

Ennen tätä turnausta Aleksib pääsee mittaamaan tasonsa Kölnin legendaarisessa CS:GO-turnauksessa, joka vallitsevan tilanteen vuoksi pelataan onlinessa. Pelit käynnistyvät tiistaina, kun vastassa on ruotsalainen Ninjas in Pyjamas.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: