OG taisteli tiukasti finaalipaikasta – tuloksena kuitenkin tappio

OG

OG taisteli kunniakkaasti lauantai-iltana, mutta yksi maailman kuumimmista joukkueista, BIG, oli lopulta vahvempi karttavoitoin 2-1.

Illan ottelun lähtökohdat olivat selvät, sillä BIG oli suosikki, kun taas OG yritti jatkoi hyviä otteitaan. Avauskarttana nähtiin BIG:n karttavalinta, Dust2.

Aleksib ja kumppanit ottivat loistavan alun karttaan, sillä OG karkasi nopeasti 7-1-johtoon. Tämän jälkeen käynnistyi kuitenkin BIG:n huima kiri. Saksalaiset ottivat lopulta 15 kierrosta putkeen ja nappasivat karttavoiton nimiinsä.

Inferno täysin OG:n näytös

Toisesta kartasta muodostui kuitenkin sitten vastaavasti OG:n komea näytös, sillä BIG oli täysin vailla mahdollisuuksia Infernossa, joka oli puolestaan Aleksib:n johtaman joukkojen näytös. BIG onnistui hieman kaunistelemaan lukemia toisella puoliskolla, mutta tästä huolimatta tuloksena oli 16-9-tappio.

Näin ollen ratkaisua haettiin joukkueiden viime kohtaamiseen tapaan Miragesta, joka toimi kolmantena karttana. OG sai jälleen kerran mainion startin karttaan ja karkasi 4-0-johtoon. Sitten joukkueelle kävi valitettavasti kylmät, sillä BIG nappasi 11 kierrosta putkeen ja lähti toiselle puoliskolla 11-4-johdossa.

Pistoolikierros kuitenkin nosti jälleen OG:n osakkeita, mutta heti perään tuloksena oli tappio ja siitä joukkue ei enää toipunut. Näin ollen BIG nappasi 2-1-voiton ottelusta ja eteni sunnuntaina pelattavaan finaaliin, jossa vastaan asettuu Vitality.

OG:lle turnaus oli kuitenkin loistava onnistuminen, sillä mukaan tarttui komea määrä RMR-pisteitä, joiden mukaan selviävät Major-turnauksen joukkueet.


Joukkueet: