OG jatkaa häikäiseviä otteitaan – varmisti paikan huipputurnauksen pudotuspeleissä

OG

Suomalaispelaaja Aleksib:n johtama OG jatkoi vahvaa virettään, kun se kaatoi Virtus.pro:n IEM Summer 2021 -turnauksessa.

OG on alkanut jälleen löytää virettään pieleen menneen Flashpoint 3 -turnauksen jälkeen, sillä joukkue otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Tämä tarkoitti samalla sitä, että Aleksib:n johtama jengi nähdään IEM Summerin pudotuspeleissä.

Päivän otteluun vastustajaksi asettui CIS-joukkue Virtus.pro, joka on yksi maailman kärkinimistä. Omaksi kartakseen tähän näytökseen OG valitsi Miragen, jossa se höykytti eilen NiPiä. VP puolestaan päätyi nappaamaan Overpassin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Dust2.

Ottelun alku oli suomalaisfanien juhlaa, kun Aleksib johdatti puolustusta mahtavasti. CIS-vastustaja vastasi kuitenkin nopeasti ja taisteli itselleen 8-7-osiovoiton, vaikka se oli häviöllä pahimmillaan jo 5-1. Puolia vaihdettaessa tapahtui kuitenkin jotain, joka sekoitti VP:n pakan totaalisesti ja puolustus mureni käsiin, kun valde johdatti joukkueensa 25 frägillä upeaan 16-10-voittoon.

OG naulaa paikkansa pudotuspeleihin

Overpassiin mentäessä kaikki oli edelleen auki, sillä kartta on ollut yksi VP:n parhaista viime aikoina. Tämä statistiikka ei kuitenkaan kentällä näkynyt, vaan OG puolusti lähes saumattomasti oman osionsa ja oli isossa 11-4-johdossa, kun puolia vaihdettiin.

Vaikka välimatka oli pitkä, niin VP ei silti missään nimessä suostunut luovuttamaan, vaan taisteli loppuun saakka. CIS-joukkue onnistui ottamaan peräti seitsemän kierrosta putkeen, kunnes selkäranka lopulta saatiin katkaistua. OG sai pidettyä vastustajan rahat koko ajan heikkona ja käytännössä yksi kierros suomalaispelaajan joukkueelle sinetöi lopulta voiton.

Loppulukemiksi Overpassista saatiin 16-11, joka tarkoitti OG:n kannalta huikaisevaa 2-0-voittoa. Samalla joukkue varmisti paikkansa joko välierissä tai puolivälierissä. Se meneekö Aleksib:n johtama nippu suoraan välieriin selviää sunnuntaina, kun vastaan asettuu Evil Geniuses. Tarkemmat tiedot sekä linkki suomenkieliseen livestreamiin tulee tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenteriin.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,