OG jatkaa puhtaalla pelillä – forZe kaatui tiukassa väännössä

OG

Aleksib:n OG jatkoi pelejään ESL Pro Leaguessa, kun CIS-joukkue forZe asettui vastaan.

ESL Pro League palasi päivän tauolta, kun suomalaispelaaja Aleksib:n OG pääsi irti. Joukkue on voittanut molemmat ottelunsa tähän mennessä, joten mahdollisuudet jatkoon ovat erinomaiset.

Karttoja otteluun pääsi ensimmäisenä valitsemaan forZe, joka nappasi Miragen. OG päätyi omassa valinnassaan Infernoon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Overpass.

Matsi alkoi forZen totaalisella dominoinnilla, kun CIS-joukkue laittoi sitet täydelliseen lukkoon. Aleksib:n johtama puolustus oli hätää kärsimässä ja hävisi näin ollen ensimmäisen puoliskon peräti 10-5. Toinen osio oli lopulta vain kosmetiikkaa, kun vastustaja naulasi mirren pakettiin lukemin 16-8.

OG tulee tasoihin ja ohi

Toisena karttana päästiin ihailemaan OG:n valitsemaa Infernoa, joka alkoi mallikkaammin. Aleksib:n taktiikat löysivät hyvin aukkoja vihuilaisen puolustuksesta, jonka myötä joukkue onnistui nappaamaan seitsemän hyökkäävän puolen kierrosta. Toisen osion alku oli myös vahva, mutta forZe ei luovuttanut missään kohtaa, vaan taisteli kartan vielä jatkoajalle.

Jatkoajalla tilanne pysyi tasaisena, kunnes OG:n yksilöt astuivat esiin. Mantuu nappasi ensin upean 1v2 cluthin, jonka jälkeen Aleksib pisti vielä paremmaksi ja clutchasi 1v3-tilanteen. Näiden myötä joukkue sinetöi kartan itselleen lukemin 19-17.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Overpassista, johon valde ja kumppanit saivat lähes täydellisen alun. Upeasti hyökännyt jengi suorastaan dominoi T-puolta ja napsi kasaan yhdeksän kiesiä selvästi vaikeammalta puoliskolta.

Tämä antoi hyvät lähtökohdat CT-osioon, jossa OG jatkoi siitä, mihin se aikaisemmin jäi. Vahva puolustus ei antanut vastustajalle mitään palaa, mikä sinetöi kartan suomalaispelaajan joukkueelle numeroin 16-8. Voiton myötä Aleksib:n joukkue jatkaa ESL Pro Leaguessa puhtaalla pelillä ja on todella hyvissä asemissa sekä lohkovoiton että jatkopaikan osalta.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,