OG vakuuttavasti jatkoon – IEM Cologne -paikka yhden voiton päässä

NAVI Aleksib IEM fall OG

OG palasi loistavasti takaisin serverille muutaman viikon tauon jälkeen, kun joukkue kaatoi brasilialaisen TeamOnen tyylipuhtaasti 16-6.

OG ei saanut suoraa paikkaa IEM Cologne -huipputurnaukseen, vaan se joutui hakemaan vauhtia Play-In -vaiheen kautta. Karsinnat saivat loistavan startin, sillä TeamOne oli vailla mahdollisuuksia odotetusti.

BO1-menetelmällä pelatussa ottelussa nähtiin Inferno, joka käynnistyi teknisten ongelmien sävyttämänä. Lopulta matsi kuitenkin saatiin kunnolla vauhtiin ja OG otti ohjat käsiinsä. T-puolelta aloittanut Aleksib:n johtama tiimi vei puoliskon nimiinsä 11-4 ja otti kunnon otteen voitosta.

Toisella puoliskolla ei sulamista nähty, vaikka TeamOne onnistuikin viemään pislarundin nimiinsä. OG marssi kuitenkin hallitusti voittoon ja lunasti paikkansa seuraavalle kierrokselle.

Nyt paikka IEM Cologneen on yhden voiton päässä. Ensimmäinen mahdollisuus tulee vielä tiistai-iltana, kun vastaan asettuu saksalainen BIG. Voittaja etenee pääsarjaan, kun taas häviäjä saa vielä yhden mahdollisuuden alemman kaavion kautta.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: