OG joutui pettymään – unelma marraskuun LAN-turnauksesta särkyi

OG Aleksib

Aleksib:n OG kohtasi FaZen BLAST Premier Fall Groups 2021 –turnauksessa, kun joukkueet taistelivat kuolemanpelissä.

OG sai uuden mahdollisuuden eilisen jälkeen, kun Natus Vincere nappasi voiton joukkueen nenän edestä. Tänään vastassa oli täysin uusi joukkue, kun FaZe haastoi Aleksib:n ja kumppanit.

Karttavalinnat otteluun aloitti suomalaispelaajan joukkue, joka valitsi itselleen Infernon. FaZe puolestaan päätyi Ancientiin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Mirage.

Matsi alkoi Infernolla, jossa OG hyökkäsi ensin. Alkuun tiimillä oli vaikeuksia, mutta pelin edetessä se sai juonen päästä paremmin kiinni. FaZe joutui lopulta toteamaan puolustusmuurin olevan liiän jykevä, kun mantuu ja flameZ johdattivat joukkueensa niukkaan 16-13-voittoon.

OG:n peli hajoaa käsiin

Seuraavaksi päästiin Ancientiin, jota Aleksib:n johtama jengi ei ole aiemmin pelannut. Joukkue tuli kuitenkin karttaan hyvin mukaan ja pysyi mukana aivan loppumetreille saakka. Viimeisellä hetkellä FaZe kuitenkin oli vahvempi ja onnistui nappaamaan kartan itselleen lukemin 16-14.

Tästä päästiin ratkaisevaan Mirageen, jossa FaZe oli selvästi kuskin paikalla. OG oli hätää kärsimässä ja joutui tyytymään ikävään 16-8-tappioon. Tämän myötä matka BLAST Premier Fallissa päättyi ja unelma marraskuun isosta LAN-turnaukseta särkyi. Seuraavan kerran suomalaispelaajan jengi nähdään IEM Fallissa, joka toimii Major-karsintana.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut: ,
Mapit: ,,