OG nappasi murskaavan voiton – toinen kartta harvinaisen tyly näytös

Aleksib OG CS-vihjeet G2

OG oli täysin omaa luokkaansa torstaina pelatussa forZe-kamppailussa, sillä Aleksib johti joukkonsa vakuuttavalla tavalla voittoon.

OG:n ja forZen välisessä kamppailussa oli panoksena lohkovoitto ja paikka pudotuspeleihin. Ennakkoon kamppailusta piti tulla tasainen vääntö, mutta lopputulos oli kaikkea muuta. Aleksib oli saanut kasattua sellaiset taktiikat, että jo forZen valitsemassa kartassa jälki oli tylyä. Nuke on tunnetusti CT-painotteinen kartta, mutta forZe oli vailla mahdollisuuksia, kun avauspuolisko meni vastustajalle numeroin 9-6. Venäläiset yrittivät vielä taistella karttavoitosta, mutta tuloksena oli 16-11-tappio.

Toisesta kartasta muodostui jäätävä ylikävely

OG:n karttavalintana oli Train, josta tulikin sitten harvinaisen tyly näytös. OG vei CT-puolella kierros toisensa perään lähes jokaisen, sillä tilanne oli parhaimmillaan 14-0. ForZe sai napattua puoliskon viimeisen kierroksen, joten puolet vaihdettiin tilanteessa 14-1. Toinen puolisko olikin täysin kosmetiikkaa, joten OG:n 16-3-karttavoitto siivitti joukkueen lohkovoittoon.

Aleksib:n ja kumppaneiden tuleva vastustaja on vielä arvoitus, mutta yhtenä vaihtoehtona on esimerkiksi suomalainen HAVU, joka varmasti kelpaisi monelle suomalaiselle CS-fanille.


Joukkueet: