OG nappasi huiman voiton – Astralis kaatui suoraan 2-0

OG Aleksib

Uudistunut OG sai täydellisen startin ensimmäisessä turnauksessaan, sillä joukkue kaatoi avausottelussa tanskalaisen Astraliksen lukemin 2-0.

BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa on jaossa kaksi paikkaa himoittuun BLASTin kevään finaaliturnaukseen. Showdownissa systeemi on tyly, sillä vain voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle ja häviäjän matka päättyy alkuunsa.

OG:lle arpaonni heitti vastaan Astraliksen, joka on aina yhtä vaarallinen vastustaja. Aleksib:n johtaman tiimin onneksi tanskalaisilla oli alla hieman vaikeampi jakso, joten kaikki mahdollisuudet oli yllätykseen.

Avauskarttana Inferno

OG:n karttavalinta kohdistui Infernoon, kun taas Astralis valitsi Dust2:n. Tarvittaessa voittaja ratkaistaisiin Overpassissa.

Uudistuneen OG:n esityksiin kohdistui poikkeuksellinen mielenkiinto, sillä organisaation fanit halusivat nähdä uudet tähtipelaajat kunnolla tositoimissa. Startti olikin erittäin mallikas, sillä T-puolelta Infernon aloittanut joukkue nappasi 10-5-johdon. Tuosta Astralis ei enää toipunut, vaan kartta meni lopulta numeroin 16-7.

Tämän jälkeen siirryttiin Dust2:n puoleen. Aleksib:n jengi sai mainion startin ja siirtyi 5-1-johtoon. Astralis kuitenkin käänsi homman edukseen ja puolia vaihdettiin tanskalaisten 8-7-johdossa. Tasaisissa merkeissä edettiin myös toista puoliskoa ja lopulta voittajaa lähdettiin hakemaan jatkoajalta numeroin 15-15.

Astralis joutui loppujen lopuksi taipumaan 2-0-tappioon, kun Dust2 meni OG:lle numeroin 19-17. Näin ollen maailmanlistan 2. sijalla olevan joukkueen matka päättyi ja Aleksib kumppaneineen jatkaa taistelua seuraavalla kierroksella.

Perjantaina pelattavassa ottelussa vastaan asettuu voittaja otteluparista G2 Esports – Endpoint.

OG:n leirissä reaktiot olivat railakkaat voiton varmistuttua

https://twitter.com/OGcsgo/status/1381959487657897988?s=20

Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,