OG upeaan voittoon – varmisti pääsyn Flashpointin pudotuspeleihin

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

OG oli upeassa vireessä perjantaina, kun joukkue kohtasi Flashpointin C-lohkon Consolidation Finalissa Gen.G:n.

Panoksia ottelussa riitti, sillä kamppailun voittaja lunasti paikan pudotuspeleihin, kun taas tappiolla tie käy Last Chance Stagelle, jossa olisi viimeinen mahdollisuus selvitä jatkoon.

Joukkueet kohtasivat viime viikolla lohkon avausottelussa ja tuolloin täysin jäässä ollut OG kärsi 2-0-tappion. Nyt oli loistava mahdollisuus maksella kalavelkoja ja samalla myös osoittaa, että Aleksib:n johtama nippu on huomattavasti parempi.

Ottelun avauskarttana nähtiin Mirage, joka oli OG:n valinta. Se ottikin pienen alkutahmeuden jälkeen ohjat ja nappasi T-puolelta 9-6-johdon. CT-puoli oli sitten totaalista dominointia, sillä Gen.G ei saanut ainuttakaan kierrosta, kun OG jyräsi vakuuttavaan 16-6-karttavoittoon.

Toisena kartta nähtiin puolestaan Train

Train oli odotetusti Gen.G:n valinta, sillä olihan joukkue jyrännyt edellisessä keskinäisessä murskaavaan voittoon juuri Trainissa.

Tällä kertaa Train ei tuottanut OG:lle juurikaan minkäänlaisia ongelmia, sillä Aleksib:n taktiikat olivat kunnossa ja CT-puoli oli todellista dominointia. Lopulta puoliskoja vaihdettiin joukkueen ylivomaisessa 13-2-johdossa.

Vaikka Gen.G omasi vielä teoreettiset saumat voittoon, niin kyllä tuo käytännössä paketoi ottelun. Hieman loppunumerot kaunistuivat vielä, mutta lopulta OG nappasi 16-9-voiton.

Tämä varmisti samalla sen, että Aleksib ja kumppanit nähdään pudotuspeleissä. Tätä ennen on kuitenkin ohjelmassa vielä yksi ottelu, kun C-lohkon finaalissa vastaan asettuu Virtus.pro. Kamppailu pelataan lauantaina klo 18:00.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,