OG:lta karmaiseva esitys – Gen.G veti pidemmän korren lainapelaajilla

OG

OG aloitti taipaleensa Flashpointin toisella kaudella vaisusti, kun joukkue kohtasi kahdella lainapelaajalla pelaavan Gen.G:n.

Ensimmäinen Flashpoint-turnaus muistetaan keväältä, kun HAVU oli mukana Los Angelesissa pelatussa mittelössä, joka oli vuoden viimeinen LANissa pelattu tapahtuma. Lopulta turnaus pelattiin loppuun onlinessa, mutta kaikki pelaajat olivat samassa kaupungissa turnauksen loppuun saakka.

Flashpointin toisen turnauksen osalta suomalaisväriä edustaa Aleksib:n johtama OG, jonka avausotteluun vastustajaksi arpoutui lainapelaajilla pelaava Gen.G. Voidaan hyvillä mielin siis sanoa, että suomalaisen johtama joukkue oli jättimäinen ennakkosuosikki otteluun.

Gen.G pääsi aloittamaan mappien valinnan matsiin ja päätyi nappaamaan de_trainin. OG valitsi itselleen puolestaan klassikomaa de_dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisijaksi joukkueiden välillä jäi de_mirage.

OG:lla isoja vaikeuksia

OG jatkoi siitä, mihin se IEM Beijing-Haidianissa jäi. Joukkue oli aivan hukassa ottelun alusta alkaen, kun Gen.G myllytti joukkuetta Trainissa miten tahtoi. Mappi oli ohi nopeasti, kun lainapelaaja kreazin johdolla Gen.G jyräsi voittoon lukemin 16-5.

Pölyyn mentäessä odotukset OG:n osalta kasvoivat entisestään ja joukkueelta odotettiinkin vahvaa vastausta Gen.G:n ensimmäiseen karttaan. Alku näytti kuitenkin nopeasti sen, että näin ei tule käymään. Aleksib:n johtama jengi ei tuntunut pääsevän mihinkään hyökkäysosiossaan, vaan joutui tyytymään 10-5-tappioon.

Toisen puoliskon ISSAA yritti vielä pelastaa pislarundin voitolla, mutta sekään ei riittänyt, sillä joukkueen esitys jatkui tämänkin jälkeen järisyttävän vaisuna. Gen.G puristi näin ollen lainamiestensä johdolla voiton numeroin 16-10 ja 2-0.

ISSAA pitää OG:n elossa

Seuraavaksi vastassa miljoonamiehistö

OG saa vastaansa seuraavassa ottelussa miljoonamiehistö Cloud9:n, joka oli vaisu avausottelussaan Virtus.Pro:ta vastaan. Kalliilla rakennettu joukkue ei päässyt missään vaiheessa mukavuusalueelleen, vaan olivat suurissa vaikeuksisa VP:n esittäessä hyvää yhteispeliä.

Isolla rahalla rakennettu joukkue on toki ollut vain hetken aikaa pystyssä, joten jengi parantaa varmasti vielä suorituksiaan. Sunnuntaina kello 18:00 pelattava matsi ei varmasti tule olemaan helppo Aleksib:n joukkueelle, vaan kentälle pitää jättää kaikki, jos matsin haluaa voittaa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,