OG:lle karmaiseva tappio – Major-unelmalle kova kolaus

Aleksib IEM fall OG

Aleksib:n johtama OG kärsi sydäntäsärkevän tappion, kun Vitality kaatoi joukkueen Flashpoint 3 -turnauksen alemman kaavion ottelussa.

Aleksib:n OG lähti isoin odotuksin Flashpoint 3 -turnaukseen, sillä uusitulla kokoonpanolla operoiva joukkue on suorittanut lupauksia herättävästi. Ensimmäisessä ottelussa jengille tuli kuitenkin heti kylmää kyytiä, kun Astralis lähetti tiimin kohti alempaa kaaviota.

Tänään Aleksib:llä ja kumppaneilla oli luvassa uusi haaste, kun supertähti ZywOon Vitality asettui vastaan. Ranskalaisjoukkueelta nähtiin vain vähän aikaa sitten rosterimuutos, joka on varmaksi ollut osasyynä siihen, että jengiltä on nähty melko heikkoja suorituksia viime aikoina.

Päivän otteluun karttoja pääsi valitsemaan ensin Vitality, joka nappasi itselleen Dust2:n. OG päätyi puolestaan nappaamaan Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

OG täysi vastaantulija

Klassikokartta pölyllä alkanut matsi alkoi OG:n kannalta todella heikosti, kun Vitality hyökkäsi tehokkaasti. Osion loppua kohden Aleksib sai ruoskittua omiaan sen verran, että puoli vaihdettiin lopulta tiukissa lukemissa 9-6. Hyökkäävällä puolella suomalaispelaajan jengi ei kuitenkaan saanut oikein mitään aikaa, vaan ranskalaiset laittoivat vahvan puolustumuurin pystyyn, joka johti karttavoittoon numeroin 16-7.

Toisena karttana nähty Inferno jatkui siitä, mihin pöly jäi. Vahva puolustus toi Vitalitylle nopeasti ison johtoaseman, kun tilanne oli alta aikayksikön 8-2. Loppuosiota kohden OG löysi kuitenkin jälleen hyökkäyspelinsä ja onnistui tämän turvin kaventamaan tilanteen 8-7.

Tämä ei lopulta kuitenkaan riittänyt, kun ZywOo ja shox jatkoivat hirmuvirettään ja tuhosivat Aleksib:n johtaman puolustuksen totaalisesti. Tämän johdosta OG joutui nöyrtymään kartan osalta niukkaan 16-13-tappioon, joka tarkoitti myös häviötä koko ottelusta lukemin 2-0.

Aleksib:n joukkueen osalta tappio tarkoittaa sitä, että Flashpoint 3 -turnaus on ohi. Tämä on jättimäinen isku jengille, sillä karkeloista oli tarjolla RMR-pisteitä, joiden avulla Major-paikat jaetaan. CS-maailman himotuin turnaus pelataan lokakuussa Tukholmassa ja pisteitä on tarjolla vain rajoitettu määrä, joten joukkue on todella tukalassa tilanteessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,