OG:n haaveet turnausvoitosta murenivat – taistelee Sproutia vastaan 7. sijasta

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

Aleksib ja OG kärsivät selvän tappion torstai-iltana, kun ruotsalainen Ninjas in Pyjamas oli vahvempi suoraan 2-0.

OG oli pakkovoiton edessä torstaina, kun alemman kaavion ottelussa vastaan asettui Ninjas in Pyjamas. Vain voittaja voisi jatkaa turnausvoiton tavoittelua, kun taas hävinnyt osapuoli taisteli sijasta 7 saksalaista Sproutia vastaan.

Aleksib:n johtamat joukot valitsivat kartaksi Nuken, josta voitto olisi ollut tärkeä, koska toisena karttana oli NiPin valitsema Train.

Nukessa ei valitettavasti nähty kuin yksi joukkue ja se oli Ninjas in Pyjamas. Varsinkin REZ oli täysin pitelemätön, sillä hän takoi 28 frägiä ja suoritti 128.6 ADR:llä.

Ninjas in Pyjamas vei lopulta Nuken nimiinsä todella tylyllä tavalla 16-4.

OG:n startti Trainiin synkkääkin synkempi

Aleksib ei saanut joukkojaan kasaan myöskään Trainissa, vaan CT-puolella aloitta NiP löi taululle heti kärkeen lukemiksi 7-1. Tämän jälkeen OG sai juonesta kiinni ja puolisko päättyi vielä kohtuulliseen 7-8-tappioasemaan.

Ninjas in Pyjamasille tämä kuitenkin riitti, sillä ruotsalaiset lukittivat saitit täydellisesti eikä OG:lla ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia. Näin ollen NiP vei karttavoiton lukemin 16-10.

NiPin voitto tarkoitti sitä, että joukkue jatkaa turnauksessa eteenpäin ja seuraavaksi vastaan asettuu FaZe Clan. Sen sijaan OG:lla on vielä jäljellä yksi ottelu, kun se kohtaa sijoitusottelussa Sproutin.

Lauantaina klo 21:00 pelattavassa ottelussa taistellaan sijasta 7.

Lue myös: ENCE pudotti pommin – Aerial sairauslomalle määrittelemättömäksi ajaksi


Joukkueet: ,
Mapit: ,