OG jatkaa Katowicen pääturnaukseen – ENCE saa vielä yhden mahdollisuuden

ENCE Major

Suomalaisorganisaatio ENCE taisteli paikasta IEM Katowicen pääturnaukseen, kun vastaan asettui Aleksib:n entinen joukkue OG.

ENCEn taival Katowicen Play-inissä alkoi vahvasti, kun se kaatoi avausottelussaan Entropiqin. Toiseen matsiin suomalaisorganisaatio sai vastaansa OG:n, joka tuli suomalaisille todella tutuksi Aleksib:n aikana.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Mirage, jonka ENCE valitsi. Alku näytti todella lupaavalta, mutta pelin edetessä OG sai paremmin ja paremmin otetta. Todella heikko puolustusosio koitui lopulta Snapin ja kumppaneiden kohtaloksi, kun vastustaja nappasi mirren lukemin 16-10.

Tästä päästiin OG:n valitsemaan Ancientiin, joka jatkui siitä, mihin Mirage jäi. ENCE oli selvästi alakynnessä alusta alkaen ja joutui tyytymään melko selvään 16-9-tappioon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

ENCEn osalta Play-Init jatkuvat huomenna, kun vastaan asettuu Sprout – GODSENT ottelun voittaja. Huomisen matsin voittajalle on luvassa paikka Katowicen huipputurnaukseen ja häviäjälle puolestaan kotimatka. Kello 17:00 alkavan ottelun panokset ovat siis aivan valtavat.

Ottelun pääset katsomaan suorana Twitchistä joko englanniksi tai suomeksi. Linkit livestriimeihin löydät tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,