OG taistelee huipputurnauksen välieräpaikasta – tsekkaa ennakko!

NAVI Aleksib IEM fall OG

OG ja Aleksib ovat pelanneet itsensä loistaviin asetelmiin, sillä tiimillä on sunnuntaina mahdollisuus varmistaa paikka välieriin IEM Summer -turnauksessa.

OG on kaatanut IEM Summerissa jo Ninjas in Pyjamasin sekä Virtus.pron. Tämä tarkoitti sitä, että Aleksib kumppaneineen eteni ylemmän kaavion finaaliin ja varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Tänään panoksena on lohkovoitto, joka toisi suoraan paikan välieriin. Sen arvoa ei sovi vähätellä, sillä pudotuspeleissä mukana on vain huippujoukkueita, joten yhden kierroksen yli hyppääminen olisi todella arvokasta.

Sunnuntaina klo 14:30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Evil Geniuses, joka yllätti viime ottelussa huippuvireisen Heroicin. Ennen IEM Summerin alkua joukkue oli suorastaan karmaisevassa vireessä, joten nykyiset otteet ovat yllättäneet. Pelaajistohan on kelvollinen, joten nykyinen sijoitus maailmanlistalla ei kerro koko totuutta.

Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran lokakuun lopussa ja tuolloin OG nappasi 2-1-voiton. Tämän jälkeen on kuitenkin ehtinyt tapahtua suuria muutoksia, joten edelliset keskinäiset eivät ole enää verrattavissa.

Karttavalinnoista tullaan näkemään mielenkiintoinen tapahtuma, sillä on jopa isosti auki, että mitkä kartat tullaan pelaamaan. Voisi kuvitella EG:n bännäävän Dust2:n, mutta toisaalta se jättää OG:lle auki Miragen. Evil Geniuses luottanee Infernoon, joka kelpaa vallan mainiosti myös OG:lle. Suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, että päästäisiinkö sunnuntaina nauttimaan jopa Ancientista.

Nyt molemmilla joukkueilla olisi oiva tilaisuus testata karttaa, kun kummankin paikka pudotuspeleissä on varmaa.

OG suosikki sunnuntaille

Aleksib:n johtamat joukot ovat esiintyneet sen verran mallikkaasti viime otteluissa, että joukkue on suosikki amerikkalais-kanadalaista tiimiä vastaan. Varsinkin Virtus.pron voittaminen suoraan 2-0 oli osoitus siitä, että OG:lla on valtaisa potentiaali, joka voi tuoda tiimille vielä isojakin turnausvoittoja.

Myös itseluottamus on tällä hetkellä aivan tapissa, sillä kahden huippujoukkueen kaataminen ja tähän alle napattu Sweet Spring Sweet -turnauksen voitto ovat nostaneet henkeä pelaajistossa.

Tiedossa on muutenkin vilkkaat viikot CS:GO:n puolella! Pysy kärryllä siitä, miten suomalaiset pelaavat ja tsekkaa sivuiltamme löytyvä CS:GO-ottelukalenteri!


Joukkueet: ,
Ottelut: