OG:lla kohtalon hetket – jäätävän tärkeä ottelu luvassa klo 16:30

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

OG on todella tiukassa paikassa keskiviikkona, sillä klo 16:30 starttaa ottelu, jossa on panoksena paikka IEM Katowice -turnaukseen.

Aleksib:n johtamat joukot nappasivat tiistaina ensiksi komean voiton fnaticista, minkä jälkeen tiimi pääsi hakemaan jo paikkaa pääsarjaan Team Liquidia vastaan.

Tästä ottelusta muodostui hurja jännitysnäytelmä, sillä ratkaisut etenivät kolmanteen karttaan. OG:lla oli omat mahdollisuutensa voittoonkin asti, mutta rahkeet eivät tärkeimmillä hetkillä riittäneet. Näin ollen Liquid nappasi ansaitusti voiton ja eteni Katowicen turnaukseen.

OG saa kuitenkin vielä yhden mahdollisuuden ja se koittaa keskiviikkona klo 16:30. Tässä ottelussa vastaan asettuu Cloud9 ja voittajalle on luvassa paikka auringossa. Sen sijaan tappion kokenut joukkue joutuu pettymään karmaisemalla tavalla, sillä Katowicen miljoonaturnaus tulee jäämään väliin.

Uutta tulemista hakeva Cloud9 on OG:lle tuttu joukkue marraskuun Flashpointista, jossa Aleksib:n taktiikat toivat 2-0-voiton.

Cloud9 on kuitenkin vaarallinen jengi, sillä tähtiä joukkueesta löytyy, mutta tyhjästä koottu nippu on etsinyt itseään.

Pelin karttavalinnat

Kun otetaan hieman katsausta tulevan ottelun karttavalintoihin, niin ensimmäiset bännit ovat ainakin kutakuinkin selvillä. OG tulee aivan varmasti laittamaan Vertigon sivuun. Sen sijaan Cloud9:n bänni kohdistunee Mirageen. Ainut vaihtoehto tälle on Train, jonka joukkue bännäsi marraskuun keskinäisessä ottelussa.

Kun mennään karttavalintojen maailmaan, niin OG valitsee todennäköisesti joko Miragen tai Trainin sen mukaan kumpi on vapaana. Cloud9 tullee pickaamaan ensimmäisenä Nuken.

Kolmanneksi kartaksi Aleksib toivoo varmasti Dust2:sta, mutta ehkä se ennakkoon todennäköisin on Inferno, ellei suomalaisen IGL:n itseluottamus ole kahden komean Overpass-voiton jälkeen sellaisella tasolla, että tiimi uskaltaa lähteä tarvittaessa pelaamaan sitä.

Keskiviikon odotettu kamppailu käynnistyy klo 16:30. Se on nähtävillä suorana lähetyksenä Telia Esportsin Twitch-kanavalla.


Joukkueet:
Ottelut: