OG koki karmaisevan tappion – ei jatka IEM Cologneen

OG Major

OG joutui pettymään, kun se kohtasi australialaisjoukkue Renegadesin IEM Colognen Play-In -vaiheen ratkaisevassa ottelussa.

Suomalaispelaaja Aleksib:n johtama OG aloitti taipaleensa hyvin IEM Cologne Play-In -vaiheessa, kun se kaatoi avausottelussa TeamOnen. Tämän myötä joukkueella oli mahdollisuus lunastaa jatkopaikka jo eilisiltana, mutta BIG oli lopulta liikee suomalaispelurin jengille.

Tänään oli kuitenkin edessä uusi mahdollisuus, kun australialaisjoukkue Renegades haastoi tiimin. Kartoiksi otteluun valikoitui vastustajan nappaama Nuke, OG:n valitsema Inferno ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

Matsi alkoi Nukella, jossa Renegades on ollut todella vahva. Toki tilastoja varjostaa se, että ottelut on pelattu pääosin australialaisia vastaan, joten taso ei ole ollut päätä huimaava. Joukkue kuitenkin näytti, että oli vastassa huippujoukkueita tai heikompia ausseja, niin homma toimii upeasti. Vahva esiintyminen toi Renegadesille voiton avauskartasta lukemin 16-11.

OG taistelee, mutta kaatuu

Infernoon mentäessä odotukset olivat todella vahvat, sillä Aleksib ja kumppanit ovat olleet hyviä kyseisessä mapissa. Alku olikin näyttävää tekemistä, kun joukkue meni parhaimmillaan jo 8-2-johtoon. Renegades kuitenkin vastasi tähän hyvin ja vei osion loput erät ja kavensi tilanteeksi 8-7.

Inferno alkoi hyvin

Toiseen puoliskoon asetelmat olivat kuitenkin edelleen OG:n kannalta hyvät ja alku näytti jälleen maukkaalta. Tilanteessa 13-9 alkoi kuitenkin iso sulaminen, joka aiheutti harmaita hiuksia suomalaispelurin tiimille. Lopulta mappia ei saatu ratkottua varsinaisen peliajan puitteissa, vaan toisessa kartassa tarvittiin jatkoaikaa.

Jatkoajalla Renegades jatkoi siitä, mihin se osion lopussa jäi. Aussit olivat täysin ylivoimaisia ja tuhosivat OG:n tylysti. Loppulukemiksi inffistä tuli näin ollen 19-15 ja ottelu meni vastustajalle suoraan lukemin 2-0. Tämän myötä Aleksib:n johtaman joukkueen taival IEM Colognen Play-In -vaiheessa tuli päätökseen ja joukkuetta ei näin ollen nähdä pääturnauksessa.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,