OG lunasti paikan Dreamhack Open Summer 2020 -turnaukseen

OG

Aleksib:n OG jatkoi hyviä otteitaan, kun joukkue onnistui peittoamaan Dreamhack Openin karsinnoissa ensin kansainvälisen Elitesin ja tämän jälkeen portugalin ykkösjoukkueen sAwin.

OG jatkoi mahtavia otteitaan, kun se varmisti paikkansa Dreamhack Open 2020 -turnaukseen. Joukkue selvitti tiensä aikaisemmin tällä viikolla cs_summitin jatkopeleihin, joten viikko on ollut Aleksib:n uudelle jengille todella loistava ja tämä lupaa pelkästään hyvää loppuvuotta ajatellen.

Samoihin jatkopeleihin paikkansa lunasti myös zehNin GODSENT, joten ainoa rannalle ruikuttamaan jäänyt suomalaisedusteinen joukkue olikin ENCE, joka joutui pelaamaan kilpailun ilman Jamppia. OG alkaa selvästi pikkuhiljaa löytää omaa peliään ja selvästi onnistumiset ruokkivat itseluottamusta, joka näkyy serverillä.

Toki tänään karsinnoissa ensin vastaan asettui Elites, joka ei löydy esim. HLTV.orgin maailmanrankingistä ollenkaan, koska joukkueesta on niin vähän dataa. Toiseen kohtaamiseen joukkue kuitenkin sai vastaansa ihan oikean jengin, kun portugalilainen sAw haastoi tiimin. Toisen ottelun vastustaja sAw on maailmanlistalla sijalla #45, joten mistään heittopussista ei ole kyse.

Elites pelkkä suupala

OG:n ja Elitesin kohtaamisessa karttoja alkoi valitsemaan ensimmäisenä vihulainen, josta ei käytännössä ollut mitään tieota. Koska joukkue on ilmeiseti melko uusi, päätyivät he valitsemaan myös melko perinteisen mapin Dust2:n. Aleksib puolestaan nappasi jengilleensä Nuken ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi tällä kertaa Mirage.

OG aloitti pölyn CT-puolella ja nakutti tauluun heti ensimmäisessä osiossa 14 kiesiä. Toinen osio ei tuonut yllätyksiä, vaan joukkue nappasi hyökkäävällä puolella tarvittavat kierrokset nopeasti, joten ensimmäinen mappi meni NBK-:n jengille 16-2. Tästä siirryttiin Nukeen, jossa Elites sai sentään CT-puolen aloituksen, joten heiltä voitiin odottaa hieman enemmän.

Tarina ei kuitenkaan ollut vastustajan kannalta ruusuinen Nukessakaan, vaan OG hyökkäsi Aleksib:n johdolla tehokkaasti ja otti heti kymmenen teropuolen kierrosta. Puolustavalla puolella mantuu ja kumppanit pistivät vielä sellaisen linjapuolustuksen pystyyn, että toinenkin kartta meni joukkueelle helposti lukemin 16-6 ja koko matsi 2-0.

OG jatkaa dominointia

Mappivalintoja pääsi tälläkin kertaa tekemään ensin vastustaja, joka päätyi Elitesin tavoin nappamaan pölyn itselleen. OG:n valinta ei kuitenkaan tällä kertaa ollut Nuke, vaan joukkue päätyi Infernoon, jota se on tykännyt viime aikoina pelata paljon. Mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi päätyi ydinjätemaa, joten karttavalinnat ehdottomasti ruggahin suojateille hyvät.

Vaikka portugalilaisilta odotettiin enemmän, ei heilläkään tuntunut olevan aivan paras päivä. Pölyssä joukkueella ei tuntunut olevan mitään jakoa, kun OG puolusti ensin itselleen 11-4-voiton ja jatkoi samaa rummutusta myös hyökkäävällä puolella. Ensimmäinen mappi menikin selvästi valden jengille 16-6, joka tarkoitti sitä, että jengi oli vain yhden karttavoiton päässä turnauksesta.

Infernon portugalilaiset aloittivat puolustavalla puolella, mutta sekään ei tuntunut jengiltä sujuvan, vaan OG hyökkäsi vastustamattomasti kohti sitejä ja otti 11-4-johtoaseman puolia vaihdettaessa. Toinen osio ei tuonut enää yllätyksiä, vaan OG meni menojaan. Loppulukemat 16-8 ja 2-0, joka tarkoittaa joukkueelle täydellistä viikkoa sekä paikkaa Dreamhack Open Summer 2020 -turnauksessa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut: