OG:lle massiivinen voitto – haaveet turnausvoitosta elävät vahvana

OG

OG ei selvinnyt helpolla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä käydyssä ottelussa MIBR:ä vastaan, sillä voitto irtosi vasta kolmen kartan taistelun jälkeen.

Aleksib:llä ja kumppaneilla oli mahdollisuus maksella kalavelkoja, sillä juuri brasilialainen MIBR oli pudottanut joukkueen alempaan kaavioon.

Nyt oli täysin eri ääni kellossa heti kärkeen, koska MIBR oli täydellinen vastaantulija omassa kartassaan Nukessa. Karttavoitto merkattiin OG:n hyväksi lopulta 16-4.

Toisena karttana nähtiin Aleksib:n joukkojen valitsema Inferno, joka oli edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa ollut täydellistä joukkueen dominointia.

Nyt tiimi jäätyi kuitenkin totaalisesti ja tämä paistoi tylysti tulostaululla, sillä MIBR nappasi murskaavan voiton 16-4.

Näin ollen kaikki ratkaisut jäivät kolmanteen karttaan, joka oli tällä kertaa Train.

OG sai fantastisen startin, sillä joukkue karkasi nopealla tahdilla 7-1-johtoon. MIBR kuitenkin taisteli itsensä takaisin peliin eikä takamatka CT-puolelle lähdettäessä ollut kuin 8-7.

MIBR vei vielä pislarundinkin, joten tilanne oli yhtäkkiä 8-8. Seuraava kierros nousi kuitenkin ottelun käännekohdaksi, sillä säästämään lähtenyt OG vei yllättäen kierroksen nimiinsä ja aiheutti brasseille valtavat rahahuolet.

Tämän avulla Aleksib joukkoineen sai kurottua sen verran suuren eron, että se riitti lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen 16-14-voittoon.

Finaalipaikan esteenä enää fnatic

OG on MIBR-voiton myötä jo kolmen parhaan joukossa, joten mestaruus on kahden voiton päässä. Ennen Flashpoint 2 -turnauksen Grand Finalia täytyy kuitenkin kaataa vielä fnatic, joka asettuu vastaan sunnuntaina klo 16:00. Tämän ottelun voittaja kohtaa klo 21:00 alkavassa Grand Finalissa Virtus.pron.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,