OG nappasi lohkovoiton Flashpointissa – valde täysin pitelemätön ottelussa

valden ENCE OG Flashpoint 2

Flashpoint 2 -turnauksen ottelut jatkuivat, kun OG ja Virtus.Pro taistelivat C-lohkon voitosta.

Aleksib:n johtama OG aloitti taipaleensa Flashpointissa vaisusti, kun se hävisi lainamiehillä pelanneellee Gen.G:lle. Tämän jälkeen jengi kuitenkin ryhdistäytyi, kun se otti ensin tärkeän voiton miljoonamiehistö Cloud9:stä ja sen jälkeen päihitti Gen.G:n eilen pelatussa revanssiottelussa.

Mappeja C-lohkon finaaliin pääsi valitsemaan ensin OG, joka päätyi viime aikojen ykköskarttaansa Mirageen. Virtus.Pro puolestaan nappasi itselleen Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jengien välillä jäi klassikkomappi Dust2.

Koneet lähtevät hitaasti käyntiin

Mirageen OG sai heikon lähdön, vaikka se voittikin heti alkuun kolme rundia. Osion loppua kohden vaakakuppi alkoi kuitenkin kääntyä koko ajan enemmän ja enemmän CIS-joukkueelle, joka onnistui viemään osion lopulta nimiinsä lukemin 10-5.

Toisessa osiossa Aleksib:n johtama puolustus yritti vielä saada paikat sellaiseen lukkoon, että comeback olisi mahdollinen. Ensimmäisessä osiossa tehty ero oli kuitenkin lopulta liikaa kurottavaksi, kun Virtus.Pro naulasi itselleen voiton ensimmäisestä mapista vastustamattomasti lukemin 16-12.

Infernoon mentäessä nähtiin jälleen parempaa OG:ta, kun joukkue aloitti puolustusosionsa fantastisesti. Aleksib oli selvästi tehnyt kotiläksynsä hyvin ja ohjeistanut omiaan oikein, sillä pelaajat olivat oikeissa paikoissa ja pysäyttivät vastustajan hyökkäysyritykset upeasti. Tämä siivitti joukkueen tärkeään 10-5-osiovoittoon.

Hyökkäyspuoliskossa OG jatkoi siitä, mihin se puolustusosiossaan jäi. Nopeat viisi kierrosvoittoa antoi jengille 10 mahdollisuutta toisen kartan ratkaisuun. Virtus.Pro onnistui pidentämään mappia vielä neljän rundin ajan, mutta lopulta tanskalaistähti valden johdolla mappi laitettiin pakettiin numeroin 16-9.

valde oli vahvassa vireessä inffissä

OG sinetöi pelin pakettiin

Pölyyn mentäessä näytti siltä, että Virtus.Pro on jälleen löytänyt pelinsä, sillä joukkue oli alussa todella terävä ja nappasi ensimmäisestä kahdeksasta kierroksesta viisi. OG kasasi puolustuksensa tämän jälkeen kuitenkin nopeasti ja otti viimeisestä seitsemästä mahdollisesta rundista kuusi ja vei näin ollen ensimmäisen osion numeroin 9-6.

Hyökkäävälle puolelle päästyään joukkue jatkoi inffin tavoin vahvaa peliä myös toiseen osioon. Valden panos oli jälleen aivan valtaisa, kun jengi nappasi tiukasta matsista tärkeän 2-1-voiton, kun viimeinenkin kartta meni Aleksib:n johtamalle joukkueelle 16-9.

valde jatkaa vahvoja otteitaan

Tämä tarkoittaa, että OG voitti vaikean alun jälkeen oman lohkonsa ja jatkaa pelejään pudotuspeleissä yhtenä isoimmista ennakkosuosikeista. Tärkeää joukkueen kannalta on se, että tähtipelaaja valde on aivan järisyttävän kovassa vireessä. Tästä hyvänä esimerkki on tämänpäiväinen, kun mies nakutti 80 frägiä kolmeen karttaan ratingilla 1,59.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,