OG nappasi pakkovoiton ESL Pro Leaguessa – loistavat asetelmat tuleviin päiviin

Aleksib OG CS-vihjeet G2

OG nappasi käytännössä pakkovoiton tiistaina, kun vastassa oli ESL Pro Leaguen lohkon heikoin vastustaja Renegades.

Aleksib ja kumppanit aloittivat ison turnaussarjan komealla BIG-voitolla. Tiistaina kuitenkin tuli tappio Complexitylle, joten keskiviikkona ei pistemenetyksiin ollut varaa, kun vastassa oli kaksi tappiota kärsinyt Renegades.

OG:n ailahteleva vire toi kuitenkin pienen jännityksen ottelun alle, sillä Renegades pystyy yllätykseen, mikäli vastustajan rivit rakoilevat.

Australialaisten valitsema Inferno käynnistyi todella tasaisissa merkeissä, joten jännitys pysyi yllä aina kartan loppupuolelle asti. Lopulta OG:n T-puoli oli rautaa ja suomalaiskapteenin taktiikat purivat. Näin ollen kartta kääntyi tiimille 16-12.

Nuke oli yksipuolinen näytös

OG:n valitsema Nuke sai melko yksipuolisen startin, sillä T-puolen hyökkäykset sujuivat jälleen mallikkaasti Aleksib:n joukoilta ja tilanne oli koko ajan hallussa. Lopulta puoliskoja vaihdettiin lukemissa 10-5.

Nukessa CT-puoli on ennakkoon helpompi, joten se tarkoitti sitä, että käytännössä kartta taputeltiin heti kättelyssä. Lopputulos kirjattiin lopulta murskaavasti 16-6. Mikä parasta tiimi sai vihdoin tulitukea ISSAAlta sekä mantuulta, jotka molemmat lähentelivät 50 frägiä.

OG:n seuraava koitos on luvassa torstaina, kun vastaan asettuu tanskalainen Heroic klo 13:00. Kahdella voitolla turnauksen aloittanut Heroic on tiukasti kiinni jatkopaikassa, mikäli joukkue onnistuu torstaina voittamaan. Sen sijaan Aleksib:n miehistö ottaisi voitolla tiukan otteen jatkopaikasta.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,