OG nappasi todella kovan päänahan – sai loistoalun huipputurnaukseen

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

OG sai unohdettua viikonlopun ison pettymyksen, kun joukkue mureni totaalisesti DreamHack Masters -turnauksen karsinnoissa.

OG:n viikonloppu jätti valtavasti kysymysmerkkejä, sillä peli ei ollut todellakaan sellaista, jota tiimiltä odotettiin.

Joukkueelle ei annettu paljoakaan mahdollisuuksia maanantai-iltaan, kun ESL Pro Leaguen avausottelussa asettui vastaan saksalainen BIG.

Aleksib:n johtamien joukkojen startti avauskarttaan oli jatkumoa heikoille otteille. Myös tekniset viat vaikuttivat osaltaan tähän, mutta tekeminen oli tästä huolimatta tahmeaa. Ensimmäisen puoliskon lopussa tullut putki kuitenkin nosti tiimin mukaan taisteluun.

Vaikka yritystä löytyi, niin voitto ei irronnut. Nimittäin BIG oli ratkaisevilla hetkillä terävämpi ja vei Overpassin nimiinsä 16-14.

OG käynnisti nousunsa

Nuke sujui yhtä tasaisissa merkeissä kuin avauskartan loppu. Kummallakin oli etsikkoaikansa, mutta toinen roikkui mukana väkisin taistelussa. Aleksib:n taktiikat purivat kuitenkin loppuhetkillä ja OG karkasi 15-11-johtoon. BIG onnistui vielä voittamaan kolme kierrosta putkeen, mutta viimeinen karttapallo katkaisi saksalaisten selän.

Näin ollen ratkaisu venyi kolmanteen karttaan, joka oli tällä kertaa Inferno. Tästä muodostui sitten täysin yksipuolinen näytös, sillä itseluottamuksensa kuntoon saanut OG oli pysäyttämätön serverillä. Heti alkuun tiimi karkasi 10-0-johtoon ja kartta oli käytännössä paketoitu. Loppunumerot kirjattiin lopulta 16-6.

Aleksib:n joukoille voitto oli todella arvokas, sillä se antaa täysin uudenlaiset lähtökohdat tärkeään ESL Pro Leagueen, jossa menestyminen olisi toivottavaa viime viikkojen heikkojen otteiden jälkeen.

Seuraava ottelu on luvassa tiistaina, kun vastaan asettuu Complexity. Taisto käynnistyy klo 16:30.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,