OG neljän parhaan joukkoon – NiP kaatui mahtavan esityksen jälkeen

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Aleksib:n OG varmisti paikkansa ESL Pro Leaguen välieriin, kun se kaatoi ruotsalaisjätti Ninjas in Pyjamasin.

OG pääsi vihdoin takaisin tositoimiin, kun ESL Pro Leaguen puolivälierät alkoivat. Aleksib:n johtama joukkue oli täysin suvereeni alkulohkossa, jossa se voitti kaikki viisi kohtaamistaan ja varmisti näin paikkansa suoraan puolivälieriin.

Päivän kohtaamiseen haaste oli entistä isompi, kun ruotsalaisjoukkue NiP haastoi OG:n. Karttavalinnat aloitti vastustaja, joka valitsi itselleen Overpassin. Aleksib ja kumppanit päätyivät puolestaan Mirageen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Dust2.

Ottelu alkoi OG:n kannalta mahtavasti, mutta Overpassin edetessä ninjat alkoivat lämmetä. Mitä pidemmälle kartta eteni, sitä paremmin vastustaja tuntui saavan juonen päästä kiinni. Ruotsalaisjoukkue oli kaksi kertaa selkä seinää vasten, mutta onnistui selvittämään molemmat karttapallot ja vei tämän jälkeen ottelun nimiinsä jatkoajalla lukemin 19-15.

OG rinnalle ja ohi

Toisena karttana pelattuun Mirageen odotukset olivat kovemmat, mutta NiP pysyi hyvin pelissä mukana. Joukkueet taistelivat pitkään rinta rinnan, kunnes puolustavalla puolella kaikki muuttui. Nuori israelilainen flameZ oli upealla pelipäällä, kun hän johdatti joukkueensa 16-12-voittoon ja kolmanteen karttaan.

Kaikki jäi näin ollen kiinni pölystä, jossa OG oli alusta alkaen täysin suvereeni. Ninjat eivät päässeet missään vaiheessa peliin mukaan, vaan joutuivat tyytymään noloon 16-4-tappioon.

Voiton myötä Aleksib:n tiimi jatkaa välieriin, jossa se kohtaa Gambit – Vitality ottelun voittajan. Matsi pelataan lauantaina joko kello 17:00 tai 20:15. Tarkemmat tiedot ottelusta sekä linkki suomenkieliseen livestriimiin tulee CS:GO-ottelukalenteriin, kun ajankohta selviää.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,

NordVPN 600x200