OG niukkaan tappioon – haave finaaleista kariutui viime hetkillä

OG

OG taisteli maailmanlistan ykkösen BIGin kanssa paikasta DreamHack Open Summer 2020 -turnauksen finaalissa. BIG oli lopulta vahvempi lukemin 2-1.

OG sai kovimman mahdollisen haasteen semi-finaaliin, kun maailmanlistan ykkönen BIG taisteli jengiä vastaan paikasta DreamHack Open Summerin finaalissa. Aleksib:n suojatit aloittivat turnauksen upealla voitolla Team Spiritistä, mutta hävisivät sen jälkeen Complexitylle. Jatkopaikan joukkue varmisti toista venäläisjoukkuetta forZea vastaan.

Ensimmäisenä karttana välierässä nähtiin Aleksib:n valitsema de_inferno, jossa hänen joukkueensa nosti profiiliaan jo ennen pelaajien taukoa. Tämänkin päivän otteet näyttivät, että Inferno ei missään nimessä turhaan ole joukkueen kotimappi. Erityisesti ISSAA oli alusta asti huikealla pelipäällä, kun jordanialaistähden jengi hyökkäsi 11-4-osiovoiton.

Toisenkin osion ISSAAn tiimi aloitti mallikkaasti, kun se voitti pistoolikierroksen. Tämän jälkeen BIG taisteli kuitenkin heti vastaan ja nappasi forcevoiton, joka tiesi vaikeuksia Aleksib:n johtamalle puolustukselle. Lopulta saksalaisjoukkueen hyökkäykset eivät kuitenkaan johtaneet mihinkään, vaan OG puolusti itselleen maukkaan 16-9-voiton.

BIG tasaa tilit

Toisena karttana nähtiin klassinen de_dust2, jonka saksalaisjoukkue valitsi. BIG ei selvästikään lannistunut ensimmäisen kartan tappiosta millään tavalla, vaan näytti heti, miksi se on yksi maailman parhaista tällä hetkellä. Ensimmäisen puoliskon jälkeen sakemannit olivat vahvassa asemassa ja johtivat ottelua numeroin 8-7.

OG pääsi toiseen osioon hyökkäävälle puolelle, joka on usein pölyssä jopa helpompi. Tällä kertaa se ei kuitenkaan tuntunut sitä olevan, kun BIG puolusti sitejä fantastisesti ja Aleksib:n johtamat hyökkäykset eivät onnistuneet murtamaan puolustusmuureja. Tämä sinetöi toisesta kartasta BIGille 16-10-voiton.

OG sulaa totaalisesti

Ratkaisevaksi kartaksi valikoitui Mirage ja OG aloittikin sen todella vahvasti. BIG tuntui olevan täysin aseeton, kun Aleksib:n taktiikoilla jengi onnistui murtamaan vastutajan puolustuksen kerta toisensa jälkeen. Lopulta osioita vaihdettiin suomalaisedusteisen joukkueen johtaessa peräti 10-5.

Toisenkin osion alku oli todella vahva, eikä mennyt aikaakaan, kun OG johti ottelua jo tukevasti 14-8 ja jengi pystyi jo maistamaan finaalipaikan. BIG näytti kuitenkin jälleen, miksi se on maailmanlistan ykkönen ja lähti kierros kierrokselta taistelemaan itseään takaisin peliin mukaan.

Kahdeksan peräkkäisen kierroksen turvin OG joutui maistamaan tappion karvasta kalkkia, kun BIG vei finaalipaikan aivan heidän nenän edestään. Loppulukemat Miragesta olivat 16-14 ja koko ottelusta 2-1. OG jatkaa pelejään heti perään IEM New York -turnauksen karsinnoissa, kun se kohtaa tanskalaisen Heroicin.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: