OG otti tärkeän voiton – huikea ylijuoksu vaikean alun jälkeen

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

Aleksib:n OG jatkoi pelejään ESL Pro Leaguessa, kun Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT haastoi joukkueen.

Niin GODSENT kuin OG:kin ovat esittäneet melko vaisuja otteita Pro Leaguessa, vaikka odotukset olivatkin korkealla joukkueiden osalta.

OG otti avausvoiton vasta kohdatessaan puolalaisen AGOn, joka on lähtökohtaisesti paljon heikompi joukkue. GODSENT puolestaan kaatoi avausvoiton osalta ENCEn, joka on esittänyt hyviä otteita koko turnauksen ajan.

Mappeja pääsi tänään valitsemaan ensimmäisenä zehNin joukkue, joka päätyi Nukeen. Aleksib valitsi puolestaan joukkueelleen tutun ja turvallisen Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi joukkueiden välille jäi Train.

Ylijuoksuja puolin ja toisin

Nuke lähti GODSENTin kannalta huikeasti käyntiin, kun OG ei saanut puolustustaan missään vaiheessa kuntoon. Puolia vaihdettaessa zehN ja kumppanit johtivat jo 12-3, joten kartta oli käytännössä taputeltu. GODSENT naulasi nopeasti loppulukemiksi 16-3 ja otti näin ollen ensimmäisen kiinnityksen matsivoittoon.

Infernossa Aleksib pääsi heti ykköshommaansa, eli etsimään aukkoja vastustajan puolustuksesta. Takuvihkon uumenista löytyikin useampi GODSENTin puolustuksen rikkova taktiikka, kun joukkue oli vuorostaan aivan ylivoimainen ensimmäisessä osiossa.

OG otti hyökkäävältä puolelta käsittämättömät 14 kierrosta, joten toinen puolisko oli vain kosmeettinen. GODSENT nappasi vielä muutaman säälikierroksen, mutta lopulta NBK- ja kumppanit pysäyttivät vastustajan lukemin 16-4 ja tasoittivat sarjan 1-1.

OG:n ote ei lipsu

Trainissa Aleksib:n joukkue jatkoi siitä, mihin he Infernossa jäivät. CT-puolella aloittanut joukkue näytti, että heidän puolustus on jämäkässä kunnossa. Erityisesti NBK- ja mantuuu olivat hirmuliekissä, kun jengi marssi ylivoimaseen 13-2-osiovoittoon.

GODSENT näytti kuitenkin nopeasti, että joukkuetta ei kannata sulkea vielä ulos ottelusta. Joukkue otti voiton niin pistoolikierroksesta kuin seuraavasta neljästäkin ja tilanne kaventui jo 13-6. GODSENTille tapahtui tämän jälkeen kuitenkin pahin mahdollinen, kun he hävisivät OG:n dessuoston.

Tästä ei enää ollut paluuta takaisin, vaan OG marssi fantastiseen 2-1-voittoon, kun junamaa päättyi joukkueen hyväksi 16-6. Seuraavan ottelun jengi pelaa jo huomenna, kun s1mplen johtama kivenkova Natus Vincere asettuu vastaan. Myös GODSENT ja ENCE ovat huomenna askissa, joten luvassa on todellinen suomalaisten päivä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,