Lähde: OG päätymässä yllättäen 17-vuotiaaseen israelilaiseen MICHUn sijaan

OG flameZ

OG on raporttien mukaan sittenkin kääntämässä katseensa kohti Endpointin 17-vuotiasta Shahar ”flameZ” Shushania.

Aleksib:n johtama OG on etsinyt viidettä pelaajaa jo jonkin aikaa ja huhuissa on pyörinyt useita nimiä. Vahvin huhu tähänastisista on kuitenkin liittynyt puolalaiseen Michał ”MICHU” Mülleriin, jonka siirtoa joukkueeseen pidettiin jo käytännössä varmana tietona.

Nyt puolalaisen Cybersport-sivuston (uutinen puolaksi) mukaan OG olisi kuitenkin päätymässä yllätysvalintaan ja nappaamassa Endpointin nuoren lupauksen Shahar ”flameZ” Shushanin. Shushan on vasta 17-vuotias, mutta on herättänyt paljon keskustelua ja häntä pidetään yhtenä parhaista nuorista lupauksista CS:GO:n parissa.

Raportin mukaan sekä MICHU että flameZ ovat edelleen vaihtoehtoja OG:lle ja lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Joukkue on mitä ilmeisimmin harjoitellut molempien pelaajien kanssa, joten valinta pelureiden välillä tulee varmastikin olemaan kiinni pienistä marginaalieroista.

Lopullinen ratkaisu tullaan näkemään pian, sillä Aleksib ja kumppanit osallistuvat ensi viikolla alkavaan BLAST Premier Spring Showdowniin ja rosteri tullaan julkaisemaan ennen sitä. Lopullisessa päätöksessä joukkueen In-Game Leaderilla on varmasti paljon päätösvaltaa, sillä suomalaispelaaja haluaa ohjata peliä todella paljon ja tarvitsee sitä varten parhaiten pelitapaan soveltuvan pelaajan.


Pelaajat:
Joukkueet: