OG paperia ZywOon käsittelyssä – kohtaa seuraavaksi GODSENTIN

OG

OG sai mahdollisuuden lunastaa paikkansa kolmen parhaan joukossa, kun se kohtasi Vitalityn cs_summit 6 -turnauksessa. Supertähti ZywOo oli kuitenkin asiasta toista mieltä.

OG on pelannut huikeaa CS:ää niin cs_summitissa kuin muissakin kilpailuissa reilun viikon ajan ja oli ennen päivän kohtaamista mukavassa seitsemän ottelun voittoputkessa. Tänään kuitenkin haaste oli entistä kovempi, kun joukkue lähti kaatamaan maailmanlistan toisella sijalla olevaa Vitalityä, jossa pelaa mm. ZywOo, joka on yksi maailman parhaista pelaajista.

Karttoja pääsi valitsemaan ensimmäisenä Aleksib ja ruggah, jotka päätyivät yllättäen Mirageen, vaikka Infernokin olisi ollut vapaana. Vitality puolestaan valitsi Overpassin, jossa OG oli jo isoissa vaikeuksissa Northia vastaan. Viimeiseksi ja mahdollisesti ratkaisevaksi maaksi jäi Nuke, joka on viimeisen kolmen kuukauden osalta paras kartta suomalaispelaajan joukkueelle.

Vahva alku ei kanna

OG aloitti Miragen hyökkäävällä puolella ja olikin terävällä pelipäällä ottelun alkuhetkillä. Ensimmäisen kahdeksan kierroksen jälkeen joukkue meni vaikeammalla teropuolella jo 5-3-johtoon, joten jengi oli todella hyvissä asemissa. Vitality ei kuitenkaan ollut sanonut viimeistä sanaansa, vaan laittoi tämän jälkeen paikat hyvin lukkoon ja otti itselleen seuraavasta seitsemästä kiesistä kuusi.

Puolia vaihdettiin siis niukassa 9-6-tappioasemassa OG:n kannalta, kun ranskalaiset siirtyivät hyökkäämään. ISSAAn tiimi onnistu viemään pislarundin, mutta hävisi forcen ja oli tämän jälkeen koko osion hätää kärsimässä. Jengi ei saanut ikinä pankkiaan kuntoon ja Vitality rummutti hyökkäyksiään niin tehokkaasti, että kartta oli nopeasti ohi. Loppulukemat RpK:n joukkueelle 16-9.

OG altavastaaja Overpassissa

Overpassin osalta ei ollut suuria odotuksia, sillä OG:lla oli todella vaikeaa viimeksikin, kun joukkue pelasi kyseistä karttaa. Pislarundin voitto kääntyi jälleen forcetappioon ja alku CT-puolelle oli karmiva, kun vastustaja meni jo 5-2-johtoon. Tästä jengi kuitenkin sisuuntui ja onnistui rutistamaan kuusi kierrosta viimeisestä kahdeksasta ja pelastamaan lopulta osiovoiton numeroin 8-7.

Hyökkäävällä puolella sama tarina jatkui, kun jälleen OG otti pislakierroksesta voiton ja hävisi forcen, joka tiesi joukkueelle vaikeuksia. Ranskalaisjoukkue jatkoi niskan päällä lähes koko Overpassin ajan, vaikka useammat kierrokset olivat todella tiukkoja. Tilanteessa 15-11 NBK-:n joukkue sai kuitenkin uskomattoman suonenvedon ja otti neljä viimeistä rundia ja vei kartan jatkoajalle.

Jatkoajan OG aloitti paljon paremmin ja onnistui nappaamaan kaksi tärkeää hyökkäyspuolen kierrosta. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt otteluvoittoon, vaan tällä kertaa Vitality taisteli matsin vielä tasoihin ja toiselle jatkoajalle. Toinen jatkoaika oli käytännössä toisinto ensimmäisestä, joten tiukkaakin tiukemmassa mapissa jouduttiin hakemaan voittajaa kolmannelta jatkoajalta.

Voittaja löytyy vihdoinkin

Kolmannella jatkoajalla oli Vitalityn vuoro ottaa kaksi ensimmäistä kierrosta ja sitä myöten kartta- ja ottelupallo. Tällä kertaa OG taisteli itsensä jälleen tasoihin, joten seuraavaksi oli vuorossa neljäs jatkoaika. Neljännen jatkoajan Aleksib:n jengi aloitti maukkaasti ja puolusti kaksi kertaa moittettoomasti ja laittoi ranskalaisten rahat todella tiukalle.

Tämäkään ei kuitenkaan pelastanut joukkuetta, vaan Vitality otti jatkoajan viimeisen kierroksen sekä kaikki kolme puolustavaa kierrosta heti perään. Tämä tarkoitti lopulta voittoa jännitysnäytelmäksi muodostuneesta mapista numeroin 28-26 ja voittoa koko ottelusta suvereenisti 2-0.

OG:n seuraava ottelu pelataan huomenna torstaina kello 19:00 ja siinä joukkue kohtaa zehNin edustaman GODSENTIN, joten ainakin yksi suomalaisedusteinen joukkue nähdään neljän parhaan joukossa. Erityisesti OG:lle ottelu on elintärkeä Majorin kannalta, sillä joukkue tarvitsee kipeästi lisää RMR-pisteitä, joita sillä ei ollut ollenkaan ennen tätä turnausta.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut: